Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

ŠŠD PREDOLAC

Rukometaši OŠ Stjepana Radića osvojili peto mjesto na Državnom natjecanju u Poreču

Objavljeno prije

U Poreču se od 2. do 4. svibnja održavalo Državno natjecanje iz rukometa za osnovne škole. Zapažen nastup imala je ekipa ŠŠD Predolac iz OŠ Stjepana Radića sa svojom mentoricom Katicom Višticom, prof. (umjesto koje je na natjecanje u Poreč ekipu pratio Boris Brčić, prof.)

Ekipa je u svojoj skupini pobijedila Mladost iz Virovitice, a potom i Vihor iz Garešnice te prošla u daljnji krug natjecanja da bi potom u četvrtfinalnoj utakmici izgubila od ekipe Dugoselko iz Dugog Sela te tako osvojila peto mjesto.

Za ekipu su nastupili: Karlo Crnčević, Domagoj Grejić, Mate Batinović, Franko Brečić, Josip Ćulum, Luka Komazin, Mateo Obrvan, Ivan Šprlje,  Kristian Kiridžija, Marko Vladimir, Dario Zloić, Pero Vuletić, Borna Vukanović iAnte Medić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pobjednici natjecanja su Mladost, Umag, drugo mjesto je osvojila ekipa Jovalija, Valpovo, a treće mjesto Dugoselko, Dugo Selo.

Čestitamo našim odličnim rukometašima na uspjehu, kao i učiteljima tjelesne i zdravstvene kulture Katici Vištici i Borisu Brčiću.

GALA HOME 740px

Izvor i foto: skolski-sport.hr

5. MEĐUNARODNI TURNIR ZA MLAĐE UZRASTE U9, U11 I U13

Neretva U13 pobjednik turnira u Pločama, najbolji igrač Noa Tadić, a strijelac Diego Remmel

Objavljeno prije

Proteklog vikenda u Pločama je, povodom Dana Grada Ploča održan 5. Međunarodni turnir za mlađe uzraste U9, U11 i U13, u organizaciji NK Jadran LP.

Turnir se igrao dva dana. Sudjelovalo je 39 momčadi sa preko 800 mladih nogometaša u tri uzrasne kategorije U9, U11 i U13 iz Međugorja, Konavala, Orebića, Splita, Metkovića, Opuzena, Tučepa, Ivanbegovine, Župe Dubrovačke, Makarske, Čapljine, Vranica i Mostara.

Nakon razigravanja po skupinama, te četvrtfinala i polufinala u samu završnicu ušle su najbolje, najspremnije te najsretnije momčadi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pobjednici turnira po uzrastima:

  • U-9 momčad Hajduka iz Splita
  • U-11 momčad Međugorja
  • U-13 momčad Neretve iz Metkovića

Najboljim igračem proglašen je Noa Tadić, dok je najbolji strijelac bio Diego Remmel.

GALA HOME 740px

Na kraju turnira organizator je najboljim pojedincima i momčadima uručio pehare i medalje uz poruku “vidimo se dogodine u večem broju i boljem izdanju”.

Pripremio: Branko Kulidžan Foto: Rogotin.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije