Ostanimo u kontaktu

U SUBOTU STIŽE BUZET (IGRA SE U OPUZENU)

Rukometaši Metković Mehanike s optimizmom čekaju početak prvenstva

Objavljeno prije

Konačno, nakon četiri mjeseca stanke, ali i dvomjesečnih priprema za novo prvenstvo, rukometaši Metković Mehanike započet će u subotu natjecanje u Prvoj HRL za muške. U  Metković stiže momčad Buzeta koja zna rukomet i s kojom su često puta Metkovci vodili prave i vrlo neizvjesne okršaje.

Međutim, trener Filip Romić koji najbolje poznaje svoje igrače tvrdi:

– Nema veze tko je takmac, jer mi poštujemo sve njih, ali moji igrači s dosta optimizma očekuju taj susret koji počinje u 19 sati u  Sportskoj dvorani u Opuzenu.  Razlog za  preseljenje u Opuzen nalazi se u određenim tehničkim problemima koje je trebalo riješiti da bi se utakmica mogla održati, ali oni nisu riješeni. Buzet jest čvrsta momčad u kojoj je glavni organizator igre i pokretač svih napadačkih aktivnosti izrsni Valković. Morat ćemo na njega ozbiljno pripaziti , ali ne samo na njega već i na ostale. U našim redovima ima nekoliko „načetih“ igrača pa ćemo vidjeti koje će stanje biti u subotu.
Osobno se nadam uspjehu jer je to cilj svakog sportaša, – rekao je Romić.

Inače, metkovski trener zadovoljan je odnosom igrača prema radu, kako „starosjedilaca“ tako i novopridošlih. Podsjetimo, više je igrača došlo nego otišlo, a došli su odlični  i iskusni igrač Rudolf Ćužić koji će umnogome oplemeniti igru momčadi, zatim Željko Kozina (vratar) krilni napadač Domagoj Čule, Damir Mataga (povratnik) i nezamjenjiv na crti, te Rudi Ilić koji ipak ne može bez rukometa.

U momčadi, prema riječima Filipa Romića vlada prava sportska atmosfera, pripreme su bile uspješne, pa zbog svega toga postoji visoka razina optimizma glede ishoda prvog prvenstvenog susreta u novoj sezoni. Ne treba ni spominjati da će tom i takvom aktivizmu svoj doprinos dati i prijatelji kluba, odnosno navijači.

ŠAH

Odigrano 5. kolo Neretvanske regionalne kadetske lige

Objavljeno prije

U nedjelju je odigrano 5. kolo Neretvanske regionalne kadetske lige u kojem su nastupile šahovske ekipe iz Metkovića i Čitluka.

Ekipa Metković 1 izgubila je od ekipe Brotnjo 1 1.5 – 6.5, a nastupila je u sastavu Mihael Borna Bjelis, Dominik Blaž Bakalar, Ante i Jakov Crnjac.

Ekipa Metković 2 pobijedila je ekipu Brotnjo 2 rezultatom 4.5-3.5, a nastupila je u sastavu Luka i Lovre Matoković, Tonći Zvonić, Luka Gašić i Nikola Prce.

Ostali rezultati ovog kola su ŠK Zrinjski – ŠK Ploče 6-2, dok je susret ŠK Čapljina – ŠK Široki Brijeg odgođen.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije