Ostanimo u kontaktu

KRAJ PRVOG DIJELA PRVENSTVA

Rukometaši Metković Mehanike poraženi u Trogiru

Objavljeno prije

Iako su postojale određene naznake da bi rukometaši Metković Mehanike na gostovanju u Trogiru mogli napraviti svojevrsno iznenađenje i pobijediti, to se ipak nije dogodilo. Vodeći Trogir imao je na poluvremenu četiri razlike u svoju korist, a na kraju je rezultat glasio šest razlike (31:25), što zapravo dokazuje zasluženost pobjede igrača Trogira.

Ipak, nije sve u tom susretu bilo idealno za domaće rukometaše jer su gosti iz Metkovića u prvom dijelu uglavnom imali rezultatsku prednost na svojoj strani i do dva pogotka razlike. Nažalost, uslijedilo je nekoliko tehničkih pogrešaka što su Trogirani znali iskoristiti. Treba dodati i nekoliko u najmanju ruku dvojbenih odluka sudačkog para koje su išle u prilog domaćim rukometašima, a na štetu gostiju.

I ovom prigodom pokazalo se da Metkoviću nedostaju dva vanjska igrača koje pod hitno treba pronaći. Osim navedenih problema treba reći da igrači Metkovića nisu uspjeli realizirati tri udarca sa sedam metara.

Kako je kraj prvog dijela prvenstva očito je da će uprava i stručni stožer u zimskom razdoblju temeljito analizirati igre i rezultate te pokušati pronaći optimalna rješenja za nastavak prvenstva. Dobra je spoznaja da svoju talentiranost sve češće pokazuju kadeti Gnječ,Krešić, Jurković i Utovac kojima je trener Romić pružio priliku da zaigraju i u Trogiru.

Strijelci za Metković Mehaniku su bili:

Bezer 7, Marević 4, Cvitanović, Gnječ i Bartolović po 3, Krešić 2, Jurković 2, i Utovac 1.

ŽENSKA KONKURENCIJA LAĐARICA

Lađarice Općine Slivno pobjednice 7. Maratona lađarica, Sisak drugi, Gusarice Metković treće

Objavljeno prije

Danas je veslan 7. Maraton lađarica na kojem je nastupilo rekordnih 10 ekipa. Start je bio u Metkovića, cilj u Opuzenu, a tu dužinu su prve izveslale lađari Lađarice Općine Slivno.

Druge u cilj su ušle lađarice Siska, a treće Gusarice Metković. Četvrte su kroz ciljnu ravninu prošle lađarice Sparta Bjelovar a pete Kominjanke.

Čestitamo pobjednicama!

Lađarice Općine Slivno

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije