Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

PRIJATELJSKI SUSRET

ŽRK Metković i obitelj Vidović ugostili ženski rukometni klub ØIF Arendal iz Norveške

Objavljeno prije

cover

Nedjelja za nama protekla je u znaku rukometa. Metkoviću u goste, točnije Ženskom rukometnom klubu Metković, iz Norveške je stiglo 25 djevojčica ženskog rukometnog kluba ØIF Arendal, i 40 roditelja, predvođeni trenerom, inače Metkovcem s norveškom adresom, Josipom Vidovićem.

Svečanosti trenutka, pored Uprave ŽRK Metković, predvođene Matom Nikolićem, doprinijeli su i predstavnici grada Metkovića, gradonačelnik Dalibor Milan, njegov zamjenik Damir Raič te predsjednik Gradskog vijeća Grada Metkovića, Hrvoje Bebić. U zaista jednom prijateljskom ozračju, uz catering i glazbu uživo, razmijenjeni su darovi i odigrane dvije prijateljske utakmice u uzrastima od 2000-tog i mlađih do 2004. godišta, između norveškog ØIF Arendal i ŽRK Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku utakmica gosti su upoznati s ljepotama doline Neretve. Posjetili su Prirodoslovni muzej Metković, ušće Neretve, foto-safari na jezeru Kuti, a na večeri ih je ugostila obitelj Vidović iz Metkovića, gdje je druženje s norveškim prijateljima, uz neretvanske delicije i pjesmu potrajalo do kasno u noć.

Inače, Josip Vidović igra u Elitnoj diviziji, u prvom sastavu muškog kluba ØIF Arendal, a kako kaže, iz hobija je krenuo trenirati curice. Dobro napreduju i za njima je jako uspješna sezona. Kako je do susreta došlo rekao nam je sam Vidović:

– Oni su razmišljali o rukometnom turniru u Makarskoj, na kojem sudjeluju u slijedećem tjednu, i ja sam im toplo preporučio Metković. U razgovoru s Upravom ŽRK Metković dogovorili smo jednu prijateljsku utakmicu s Metkovićem, čisto da cure upoznaju Metković i da vide, i znaju da je to rukometni grad, tako da će jedan cijeli dan provesti tu sa nama, pojasnio je Vidović.

Također, od nazad nekoliko dana jedan od trenera u klubu je i još jedan naš sugrađanin, Luka Panza. Lukini prvi trenerski koraci bili su u ŽRK Metković. Nakon toga postaje trener u Školi rukometa PPD Zagreb, a već nekoliko godina uspješno vodi i mušku selekciju Hrvatske, rođene 1998 i ml.

Posjet Norvežana Metkoviću je protekao u zaista jednom prijateljskom ozračju, o čemu svjedoči i foto-galerija koju smo za vas priredili…

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije