ŠKOLSKO SPORTSKO DRUŠTVO 'NARONA'

Srednja škola Metković peta najjača ekipa na ovogodišnjem natjecanju srednjih škola u rukometu

Objavljeno 25. travnja 2017. u kategorijama: Hrvatska, News, Rukomet, Sport.

Srednja škola Metković - 'ŠSD NARONA', Rukomet

Galerija

Nakon poluzavršnice natjecanja u rukometu srednjih škola za mladiće, koja se 11. travnja ove godine odigralo u Školskoj dvorani Metković, Srednja škola Metković, na turniru poznata i kao Školsko sportsko društvo NARONA, se plasirala na državno natjecanje koje je u ponedjeljak, 24. travnja, održano u Poreču.

U završnici natjecanja sudjelovalo je šest ekipa, srednjih škola iz Republike Hrvatske, gdje se u vrlo jakoj konkurenciji Srednja škola Metković oprostila od natjecanja već u igri po skupinama. U prvoj utakmici sastala se sa Športskom gimnazijom iz Zagreba gdje je izgubila visokim rezultatom 22:5, dok je u drugoj utakmici protiv Prve riječke hrvatske gimnazije, nakon vodstva na poluvremenu od 9:7, u drugom dijelu susreta izgubila priliku za završnicu turnira izgubivši 16:14.

Srednja škola Metković tako je turnir završila uz Priznanje za uspjeh postignut na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u školskoj godini 2016./2017, gdje je u ukupnom poretku osvojila peto mjesto.

Turnir je osvojila Športska gimnazija iz Zagreba, druga je bila Srednja škola Isidora Kršnjavoga iz Našica, dok je treće mjesto osvojila Prva riječka hrvatska gimnazija iz Rijeke.

Uz voditelja Dalibora Mateljka na Srednju školu Metković (Školsko sportsko društvo NARONA) su nastupili: Nikola Brečić, Jurica Talajić, Luka Čupić, Ivan Medić, Josip Bezer, Lucian Popović, Toni Zvonić, Lovre Previšić, Antonio Matičević, Bruno Bošković, Toni Jakić, Ivan Planinić, Dino Jerković i Luka Mateljak.

Čestitamo našim mladim rukometašima, jer samim plasmanom u završnicu turnira naši momci su opravdali epitet rukometnog grada u Hrvata!

Komentari