Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RUKOMET

Rukometaši Metkovića 1963 ostali bez nekoliko igrača, ali su stigla i pojačanja

Objavljeno prije

RK Metkovic 1963, Romić

I u sljedećoj prvoligaškoj sezoni rukometaši Metkovića 1963 nastojat će izboriti što bolji plasman i svojim navijačima omogućiti kvalitetne rukometne predstave.

Iako je do početka prvenstva preostalo mjesec dana, igrači pod nadzorom trenera Filipa Romića marljivo rade, kako bi što spremniji ušli u prijateljske oglede do početka natjecanja u kojemu također žele dosegnuti atraktivnu igru i vrlo dobre rezultate.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Treba reći da je pomoćnik Romiću i nadalje iskusni Jure Volarević, da je na čelo uprave došao Klaudio Volarević. Trener vratara je Joško Jukić, nekada istaknuti vratar RK Metkovića, a funkciju sportskog direktora obnašat će također nekadašnji igrač Domagoj Raič.

Što se tiče igračkog kadra klub su napustili Jure Kozina i Ivan Medić koji su preselili u Split, te Vladimir Koncul koji će karijeru nastaviti u Norveškoj.

U klub se vratio iskusni Damir Mataga, a nova su imena Marko Pervan iz Čapljine, Josip Nakić iz RK Opus Opuzen, i povratnik u svoj grad i u klub, Ivan Obšivač.

Igrači vježbaju dvaput dnevno, već su odigrali utakmicu sa Školom rukometa Čapljina i pobijedili rezultatom 30:25, a slijede susreti s Ljubuškim u Ljubuškom te još pet utakmica do početka prvenstva.
Nova uprava nastoji osigurati odgovarajuće uvjete za rad, a o ciljevima kluba više nam je rekao trener Romić:

– Naši su ciljevi puna afirmacija mladih igrača po čemu i jesmo prepoznati, ali i što bolji plasman na ljestvice 1.HRL za muške u gornjem dijelu ljestvice. Tijekom prošle sezone naša tri mlada igrača dobila su pozivnice za reprezentativne selekcije, pa ćemo u tom smjeru nastaviti. Određeni hendikep svakako će biti odlazak Jure Kozine i bilo bi dobro pronaći zamjenu. Međutim, ne pod bilo koju cijenu već u skladu s klupskim potencijalima – zaključio je Romić.

Metkovski trener drži da su najveći kandidati za prvo mjesto Marina Kaštela, Split, Zamet i Mladi Rudar.

Inače, u prvom kolu 30. rujna, Metkovci putuju u Labin, na noge Mladom Rudaru.

Pero Jakić/Metkovic NEWs

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije