Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

SPORAZUMNI RASKID SURADNJE

Željko Čagalj više nije trener Rukometnog kluba Metković-Mehanika

Objavljeno prije

Prenosimo priopćenje Rukometnog kluba Metković-Mehanika, o prekidu suradnje sa trenerom Željkom Čagljom.

– Slijedom rezultata u gostujućim utakmicama, a koji su kulminirali porazom u finalu županijskog Kupa, predsjednik kluba se u ime uprave odlučio na ovakav po njemu nepopularan, ali u ovom trenutku jedini mogući potez. “Svjesni smo činjenice kako trener Čagalj, zbog zadanog rostera momčadi i kratkog vremena provedenog u Metkoviću dijeli suodgovornost za ovakav rezultat te po nama nije imao priliku u potpunosti pokazati svoj trenerski potencijal.”

Međutim, ovim potezom se želi izazvati pozitivan šok u momčadi kako se ne bi dovelo u pitanje jedno od prva dva mjesta na tablici koji su početkom sezone zadani kao cilj, – javili su iz RK Metković Mehanika.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ŽENSKI NOGOMET

ŽNK Neretva započela s pripremama za nastavak prvenstva

Objavljeno prije

Autor

U utorak, 18.siječnja trener ŽNK Neretva, Duško Mijoč okupio je 14 igračica, i one iskusnije i one mlađe na koje računa u nastavku prvoligaškog natjecanja.

Na „prozivci“ nije bilo iskusne i odlične igračice Marije Herceg (zbog posla), ali će se jedna od najboljih igračica u povijesti kluba uskoro staviti na raspolaganje klubu i koja će zaigrati u proljetnom dijelu prvenstvu.

Od najavljivanih novih imena u klupskom pogonu, sve radi očuvanja prvoligaškog statusa, za sada nema posebnih vijesti, osim vijesti da će klupske boje Neretve u nastavku prvenstva braniti i Jadranka Bogdanović (nekada Govorko), koja je bila članica U-17 hrvatske reprezentacije .

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon završetka školovanja vratila se u klub i vratarka Maja Ćelić.

O tomu hoće li biti još pojačanja za ŽNK Neretva u nastojanjima očuvanja statusa prvoligaša, doznavat ćemo tijekom prijelaznog roka koji je počeo u utorak.

Prema riječima trenera Mijoča, Neretva je dobila poziv za odigravanje prijateljske utakmice u Trebinju protiv Crvene Zvezde iz Beograda, dok je druga utakmica dogovorena s ŽNK Hajduk Split u kojemu igra nekoliko bivših igračica Neretve, 19. veljače, u Splitu.

S radom su započele i igračice Neretve mlađih uzrasta koje i u nastavku natjecanja očekuju pozitivne ishode na svim utakmicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije