DOSTOJNO PREDSTAVILI METKOVIĆ I HRVATSKU

RK Metković – Škola rukometa pobjednik jakog međunarodnog turnira u Zenici, Karlo Crnčević najbolji vratar

Objavljeno 16. siječnja 2017. u kategorijama: Foto Galerija, News, Rukomet, Sport.

RK Metković - Škola Rukometa

Galerija

Protekloga vikenda, od 12. do 15. siječnja 2017. godine, u Zenici se, u organizaciju domaćeg RK Čelik Junior odigrao 7. ‘Hanbal Cup – Međunarodni rukometni turnir prijateljstva Zenica 2017.’ na kojem su igrači RK Metković – Škole rukometa ostvarili odličan rezultat.

Turnir se igrao u tri kategorije; kadeti (igrači rođeni 1999/2000), mlađi kadeti (igrači rođeni 2002 i mlađi) te dječaci ‘A’ (igrači rođeni 2004. i mlađi) dok su na istom svoje rukometne vještine pokazali i igrači iz tridesetak ekipa iz BiH i Hrvatske. Između ostalih na spomenutom turniru su, uz RK Metković-ŠR sudjelovali i RK Nexe, RK Bjelovar, RK Đakovo, RK Bosna Visoko, RK Krivaja, RK Sloboda i mnogi drugi. U tako jakoj konkurenciji RK Metković-ŠR je u finalnoj utakmici pobjedio RK Bosnu Visoko i osvojio prvo mjesto u kategoriji Dječaci ‘A’ te je iz naše ekipe izabran i najbolji vratar turnira Karlo Crnčević.

Za pobjedničku ekipu su nastupili: Karlo Crnčević, Franko Brečić, Josip Ćulum, Lovre Galov, Josip Grmoja, Luka Komazin, Ivan Mateljak, Ante Medić, Marko Vladimir, Jure Volarević, Pero Vuletić, Dario Zloić, Borna Medak, Mihael Ujdur, Ranko Vidović, Davor Romić, Kristijan Volarević i kao najmlađi igrač turnira Karlo Vrnoga. Trener ovog uzrasta je Branimir Vučković.

U kategoriji mlađih kadeta naši igrači su osvojili 4. mjesto a kadeti su završili svoj nastup u grupnoj fazi.

Na ovom turniru je učestvovala i ekipa Dubrovačko – neretvanske županije koja je bila sastavljena od igrača RKHM Dubrovnik, RK Opuzen, RK Korčula, RK Opus i RK Metković – škola rukometa a koja je u kategoriji kadeta osvojila  2. mjesto izgubivši u finalu od RK Krivaje iz Zavidovića. U ovoj kategoriji je za najboljeg igrača turnira proglašen Borna mažuran (RK Korčula). Za selekciju Dubrovačko – neretvanske županije nastupali su i igrači RK Metkovića-ŠR Luka Obradović, Mate Nikolić, Luka Čupić i Tomislav Vlahović.

RK Metković-ŠR je na ovom turniru nastupio s preko 50 igrača u sve tri kategorije te su na još jednom dostojno predstavili Grad Metković i RK Metković-ŠR te su pokazali zavidnu rukometnu vještinu po čemu je naš Metković uvijek bio prepoznatljiv. Trenerima i igračima iskreno čestitamo na ostvarenim rezultatima uz želju da im ovo bude poticaj za budući rad.

Komentari