Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

SPORTSKO PARTNERSTVO

Potpisan sporazum o suradnji između RK Metković Mehanika i RK Jajce

Objavljeno prije

Predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja i predsjednik RK Jajce (BiH),Mensur Alkić, u ponedjeljak su u Metkoviću potpisali Sporazum o suradnji, odnosno partnerstvu. Riječ je o suradnji dviju rukometnih škola, kluba iz Jajca s tradicijom dugom 65 godina, i Metković Mehanike s ciljem usavršavanja mladih igrača iz Jajca.

Kako se u priopćenju ističe, mladi igrači RK Jajce, posebice oni najdarovitiji, nakon punoljetnosti , dolazili bi u Metković i usavršavali se u gradu duge rukometne tradicije i tradicije stvaranja vrhunskih rukometaša od kojih su mnogi u prošlosti igrali u najpoznatijim klubovima svijeta i bili udarni članovi hrvatske reprezentacije.

Prvi korak u tom cilju već je učinjen. Metković Mehanici pristupio je 18-godišnji juniorski reprezentativac BiH Antonio Radić, ali se u priopćenju ne navodi hoće li kada zaigrati za Metković Mehaniku.

Predsjednik prvoligaša iz Metkovića, Nikola Veraja, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog sporazuma i povjerenja u rad Metković Mehanike, i podsjetio na uloge svih rukometnih djelatnika i trenera u Metkoviću, posebice Zdravka Vučičevića i pok. Tomislava Volarevića Brace u  razvoju metkovskog rukometa i u stvaranju vrhunskih rukometaša.

ŽNK NERETVA U DRUGOM DIJELU SLOMILA OTPOR SPLIĆANKI

Nakon vrlo dobre igre Neretva pobijedila ŽNK Marjan

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve još su jednom pokazale da znaju i umiju, pokazale su koliko vole svoj klub i nogomet i koji im je cilj.

Naravno, cilj je i ovom prigodom ostvaren osvajanjem sva tri boda , iako su golovi padali tek u nastavku.

Naime, u prvom su dijelu igračice splitskog Marjana igrale dosta čvrsto u obrani a znale su povremeno i zaprijetiti vratarki Neretve. S druge strane Neretva nije iskoristila nekoliko lijepih prigoda pa se na odmor otišlo bez pogodaka.

Ipak, u nastavku je izvrsna Marija Herceg odlučila da igra bez golova ne vodi k pobjedi te je u 57.minuti pogodila za 1:0. Neretva je i dalje napadala, gošće su branile, pa je drugi pogodak uslijedio tek u 88.minuti, a opet je loptu na pravo mjesto uputila Herceg. Konačnih 3:0 zaokružila je svojim pogotkom također odlična Ana Mandić u 90.minuti. Time je dokazala da utakmica traje dok sudac ne označi kraj i da se golovi mogu postizati u posljednjim sekundama.

Sve u svemu bila je to još jedna dobra predstava Neretve i trenera Markote. Sve igračice bile su na visini zadaća, energične i spremne za nadigravanje, a tri gola u mreži Marjana samo dokaz nadmoći domaće ekipe.
Ipak, spomenut ćemo vrlo dobre partije Nine Mijoč, Marije Herceg i Ane Mandić.

Bravo cure !

ŽNK Neretva – ŽNK Marjan 3:0 (0:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije