Bravo mali!

Real triunfirao: Modrić se pogotkom još jednom dokazao

Ako je suditi po tretmanu koji je nakon nove golčine dobio na internetskim izdanjima najčitanijih madridskih sportskih dnevnika, Marce i AS-a, Luka Modrić izborio je status zvijezde...

Objavljeno 17. ožujka 2013. u kategorijama: Hrvatska, News, Nogomet, Sport, Svijet.

modric

U anketi provedenoj na Marca.comu, Realovi su navijači Modrića proglasili igračem utakmice protiv Mallorce uz natpolovičnu većinu glasova: 55.2%.Gonzalo Higuain dobio je 28.7%, a Mesut Özil 16.1%.

Isti je dnevnik na novi Modrićev supergol u 5-2 pobjedi reagirao pregledom Modrićevih supergolova kroz karijeru. Izdvojeno ih je devet, od čega dva za Real, četiri za Tottenham, jedan za hrvatsku reprezentaciju (protiv Izraela) i dva u Dinamovu dresu tijekom sezona 2005/06 odnosno 2006/07.

S druge strane, televizijska redakcija AS-a objavila je videoreportažu u kojoj je Modrić prikazan kako se novinarki zahvaljuje na intervjuu podizanjem stakla na svom luksuznom Audiju. U pravom paparazzi-stilu snimljen je kako s autom polako napušta parkiralište i odlazi u nepoznatom pravcu.

U popratnom se tekstu navodi da je novu dobru partiju u Realovu dresu proslavio u jednome poznatom madridskom restoranu kušajući glasoviti španjolski pršut. (TS)

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari