Ostanimo u kontaktu

NOVA POBJEDA ŽNK NERETVE

Razigrane Neretvanke ovoga proljeća ne znaju za poraz

Objavljeno prije

ŽNK Neretva

ŽNK Neretva ovoga proljeća ne zna za poraz, a s odličnim igrama i pobjedama nastavila je i u subotu. Posljednjeplasirana Trnava nije bila dorastao takmac razigranim Neretvankama koje su po lijepom vremenu još jednom htjele dokazati kako njihovi uspjesi nisu nikakva slučajnost već plod mukotrpnog i stručnog rada.

Nina Mijoč načela je mrežu gošći u 28. minuti, a svoj doprinos mirnom odlasku na odmor dala je, danas, trostruki strijelac Veronika Terzić u 43.minuti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ista igračica znalački je matirala vratarku Trnave u 63. minuti za 3:0. Potom slijedi još intenzivnija napadačka aktivnost Neretve, pa su Terzić u 74, Herceg u 76 i Mandić u 79. minuti neumoljivo pogađale za konačnih 6:0.

Domaće su, da je bilo malo više strpljenja u realiazciji, mogle zabilježiti još uvjerljiviju pobjedu. No, dobro je i ovako jer je Neretva i dalje na petom mjestu s 21 bodom, bodom manje od četveroplasirane Rijeke.

Pred stotinjak gledatelja dobro je sudila Jelena Pejaković.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije