Ostanimo u kontaktu

UVERTIRA PRED METKOVSKO IZDANJE TURNIRA

Ragbijaši Metkovića četvrti na međunarodnom turniru ‘Adria sevens 2017.’ u Pločama

Objavljeno prije

Ragbi klub Metković - Turnir Adria sevens 2017. Ploče

U nedjelju je u Pločama, na pomoćnom igralištu Jadrana, odigran Međunarodni ragbi turnir Adria sevens 2017. Uz domaćine, Ragbi klub Ploče, na turniru je nastupio i naš Ragbi klub Metković, te RK Invictus iz Dubrovnika, RK Herceg iz Mostara te RK Arsenal iz crnogorskog Tivta.

Sve momčadi su međusobno odigrale po četiri utakmice, a najuspješniji su bili mostarski ragbijaši RK Hercega koji su ostvarili sve četiri pobjede. RK Ploče je na drugom mjestu s tri pobjede, treći su ragbijaši dubrovačkog Invictusa, četvrti je Metković dok su posljednje mjesto zauzeli ragbijaši RK Tivta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Donosimo rezultate:

Metković – Herceg 5:24,
Tivat – Ploče 22:10,
Invictus – Herceg 15:38,
Metković – Tivat 24:12,
Ploče – Invictus 31:0,
Herceg – Tivat 20:14,
Ploče – Metković 12:5,
Invictus – Tivat 17:14,
Ploče – Herceg 12:29,
Metković – Invictus 12:20.

Također, naše ragbijaše, sa istim suparnicima, možemo očekivati za dva tjedna i kod nas, kada se u nedjelju, 26. ožujka s početkom u 14:00 sati na igralištu ONK Metkovića igra Međunarodni ragbi turnir Adria sevens 2017. Metković.

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije