SPORT

Ragbi stigao u susjednu nam Čapljinu

Zahvaljujući bivšem igraču ragbija, Domagoju Beni, koji je iskustvo stekao u engleskoj ligi, Čapljina će uskoro postati poznata i po ragbiju

Objavljeno 21. veljače 2014. u kategorijama: BiH, Čapljina, News, Sport.

ragbi-capljina1

Zahvaljujući bivšem igraču ragbija, Domagoju Beni, koji je iskustvo stekao u engleskoj ligi, Čapljina će uskoro postati poznata i po ragbiju. Radi se o pravom “muškom sportu” koji je razvijen u Engleskoj, a iz kojeg su nastali “Rugby Union” i “Rugby League” i manje srodni američki, kanadski i australski nogomet. Svakako treba istaknuti kako će rugby biti uveden i na Olimpijske igre, točnije one u Rio de Janeiru, 2016. godine.

Iz kluba napominju, kako ovo nije sport za “curice”, te da je ragbi teren pravo mjesto za dokazivanje muškosti. Uz to vam obećaju mnogo zabave, te da provedeno vrijeme na treningu neće biti uzalud potrošeno.

Ovom prilikom pozivaju sve zainteresirane da im se priključe, a za početak kažu da je osim malo dobre volje potrebna samo izdržljiva trenerka, piše capljina.net. Više informacija možete dobiti na broj: +387 65 952 032 (Domagoj Beno) ili na njihovoj facebook stranici.

ragbi-capljina

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari