Ostanimo u kontaktu

RAGBI 7

Ragbi klub Metković treći na turniru u Tešnju (BiH)

Objavljeno prije

Ragbi klub Metković

Ragbi klub Metković protekloga vikenda je sudjelovao na prijateljskom ragbi turniru u Tešnju (BiH) gdje je osvojio treće mjesto.

U nedjelju, 19. ožujka u Tešnju je održan prijateljski turnir u Ragbiju 7 na kojem su sudjelovale četiri ekipe; Tešanj I, Tešanj II, Derventa i Metković. Naši ragbijaši su turnir završili na trećem mjestu ispred Tešnja II, dok je turnir osvojila ekipa Dervente.

Uz dobru atmosferu i dobru organizaciju od strane domaćina, publika je mogla uživati u četiri atraktivne utakmice – istaknuli su naši ragbijaši te dodali da im je ovo natjecanje je poslužilo kao dobra priprema za turnir u Metkoviću koji se igra u narednu nedjelju, 26. ožujka.

Ovom prilikom, naši ragbijaši, koji se zaista trude da ovaj sport zaživi i u Metkoviću, pozivaju sve ljubitelje sporta da u nedjelju dođu na igralište ONK Metkovića i podrže ih na Međunarodnom turniru gdje sudjeluju klubovi iz Hrvatske, BiH i Crne Gore!

PREMIJER ODRŽAO SASTANAK SA ŽUPANIMA I PREDSTAVNICIMA GRADOVA I OPĆINA

Župan Dobroslavić sudjelovao na sastanku Vlade na temu mogućeg uvođenja oštrijih epidemioloških mjera

Objavljeno prije

Pod predsjedanjem predsjednika Vlade Andreja Plenkovića održan je video sastanak Vlade, župana i predstavnika gradova i općina na temu epidemije bolesti Covid-19 kojem je sudjelovao i župan Nikola Dobroslavić.

Razgovaralo se, uz ostalo, o mogućem uvođenju nužnih epidemioloških mjera koje bi vrijedile za područje cijele Republike Hrvatske. Na tom tragu treba istaknuti kako će Stožer CZ DNŽ usuglašeni prijedlog o donošenju nužnih epidemioloških mjera za područje doline Neretve uputiti nakon donošenja najavljenih odluka Stožera civile zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije