Ostanimo u kontaktu

SPORTSKE PRIPREME

Prvo okupljanje rukometaša RK Metković – Mehanika

Objavljeno prije

Rukomet, rukometna lopta

Novi (stari) trener ujedinjenog metkovskog rukometnog prvoligaša Metković – Mehanika Filip Romić, obavio je prvu prozivku igrača na početku priprema za novo prvenstvo koje počinje 30. rujna ove godine.

Na prvoj prozivci bila su 22 igrača kako slijedi:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Darijan Bošković, Marko Romić, Smiljan Kolovrat, Antonio Cvitanović, Josip Bezer, Ivan Obšivač, Nikola Bartolović, Jure Kozina, Vladimir Koncul, Mijo Cvitković, Marko Jakić, Bruno Talajić, Luka Mateljak, Ivan Žilić, Marko Buntić, Luka Čupić, Lovre Previšić, Toni Jakić, Karlo Mateljak, Marino Jerković, Toni Zvonić i Karlo Katić.

Iz kluba su otišli Dario Raguž (u RK Spačva), Damir Mataga (Belgija) i Filip Volarević (Split ?).

Uprava kluba i stručni stožer u kojemu su uz trenera Romića njegov pomoćnik Branimir Vučković i trener vratara Joško Jukić, nadaju se da će uspješno okončati razgovore o dolasku novih igrača ili o povratku nekih bivših metkovskih rukometaša.

Na početku priprema trener Romić nam je izjavio:

– Cjelokupne prireme obavit ćemo u našemu gradu, a u sljedeće tri tjedna radit će se dvaput dnevno. U planu je i odigravanje prijateljskih utakmica s RA Čapljina, RK Ribola Kaštela, RK Zrinjski Mostar i RK Izviđač iz Ljubuškog, a moguće je da ćemo dogovoriti još nekoliko utakmica. Učinit  ćemo sve da spreni dočekamo početak prvenstva i prvu utakmicu kod kuće, 30. rujna s momčadi RK Mornar – Crikvenica –

Iako je do početka prvenstva više od 40 dana, očito je da su uprava i stručni stožer RK Metković – Mehanika dobro planirali pripremne cikluse i oblike rada. Treba reći da se Jure Kozina vratio iz RK Split, te da sjani Nikola Bartolović još uvijek nije sanirao ozljedu. Velika je stvar ostanak u klubu iskusnog  vratara Darijana Boškovića koji godinama mami pohvale suigrača i prijatelja rukometa u gradu na Neretvi.

Uz sve to treneru Romiću pripadaju i čestitke. Naime, on je nakon završene trenerske škole dobio i EHF-PRO Coaching Licence, što znači dokument za vođenje klubova i reprezentacija u Europi, a takvih je trenera u Hrvatskoj tek tridesetak. I da stvar bude zanimljivija, među njima su iz našeg grada Ilija Puljević, Ivica Obrvan, Slavko Goluža, Davor Dominiković, Mario Bjeliš i Filip Romić, ali i Siniša Markota nekadašnji igrač RK Metkovića i Ivan Jerković, trener iz Ploča.

Piše: Pero Jakić/Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije