Ostanimo u kontaktu

RAGBI NA NERETVI

Promotivni turnir u ragbiju osvojio Metkovce

Objavljeno prije

Ragbi turnir u Metkoviću - Ragbi 7

Jučer je u organizaciji novoosnovanog Ragbi kluba Metković odigran promotivni turnir Ragbi na Neretvi. Turnir je odigran na pomoćnom igralištu NK Neretve, a osim domaće ekipe sudjelovali su i ragbijaši iz Mostara, Ploča i Dubrovnika. Turnir je radi brzine i atraktivnosti odigran i Ragbiju 7, što znači da su ekipe brojile po sedam igrača a poluvrijeme je trajalo sedam minuta sa minutom pauze.

Turnir je otvoren utakmicom kadeta Makarske i Ploča u kojoj su Makarani bili uvjerljivi sa 34:5.

U glavnom dijelu turnira postgnuti su sljedeći rezultati:

Dubrovnik – Ploče 24:10
Metković – Herceg Mostar 26:17
Dubrovnik – Herceg Mostar 33:12
Metković – Ploče 17:0
Herceg Mostar – Ploče 21:12

Nakon tri pobjede Metkovića i Dubrovnika u regularnom dijelu ove su se ekipe sastale u finalu a bolji su bili Dubrovčani sa 14:7.

Sudeći po posjeti i uspješnoj organizaciji ali i kvaliteti domaćeg tima sa sigurnošću možemo reći da ragbi u našem Gradu ima svjetlu budućnost, a mi se nadamo da će ovakva okupljanja ragbijaša postati tradicionalna.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije