Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

ATMOSFERA U NERETVI VIŠE NEGO DOBRA

Privremeni kapetan Domagoj Kuran: ‘Ne razmišljamo o ničemu već o našoj pobjedi’

Objavljeno prije

NK Neretva - Domagoj Kuran

U trećem kolu prvenstva 3. HNL Jug, na rasporedu su dva županijska derbija, u Opuzenu u nedjelju Neretvanac Jadran LP, a u subotu Iza Vage (16:30h) Neretva – Zmaj Blato. Peti predstavnik Županije GOŠK Dubrovnik gostuje u Imotskom. Neretvanac je iz dvije utakmice priskrbio šest bodova, a Jadran tri. Neretva je na začelju sa samo jednim bodom.

Zmaj još nije osjetio radost pobjede, a dolazi u Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

O izgledima Neretve više nam je rekao privremeni kapetan Domagoj Kuran, čvrsti oslonac Neretvine obrane:

– Ne razmišljamo o ničemu već o našoj pobjedi, s dva do tri pogotka razlike. Vrijeme je da zabijemo pogodak ili pogotke i da konačno upišemo bodove koji su nam prijeko potrebni. Nesretno smo primili gol protiv Hrvaca u završnici utakmice, i odoše bod(ovi).

Počeo je vježbati i naš kapetan Ante Batinović pa se nadam da će odraditi makar dio utakmice. Kad me pitate o atmosferi u momčadi, tvrdim da je više nego dobra. Radimo i razgovaramo o našim pitanjima, stvari su vrlo pozitivne, našli smo se i na jednoj večeri, sve s ciljem da nam krene nabolje. Vidjet ćete u subotu da smo na pravom tragu i da nam pobjeda neće izmaknuti, – poručio je Kuran.

Svi igrači na koje trener Goran Galov računa spremni su za težak okršaj s igračima Zmaja. Svoje minute će, kako se očekuje, dobiti i igrač neupitnih mogućnosti Dragan Brečić, te brojni novi igrači koji su stigli u Metković.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije