Ostanimo u kontaktu

KLUB SPARTA

Prijavite se za besplatni bodyweight trening na Ušću

Objavljeno prije

Fitness i kickboxing klub Sparta ovoga vikenda organizira javni trening za sve djevojke i mladiće koji žele osjetiti bodyweight trening na čistom zraku i predivnom Ušću.

Dobrodošli su svi zainteresirani bez obzira na dob, a trening će biti prilagođen svim dobnim skupinama. Jedini uvjet je da prijavljeni trebaju biti stariji od 15 godina. Klub navodi da je otvoreni trening prezentacija onoga kako treninzi izgledaju u njihovom klubu.

Svi koji žele sudjelovati mogu se javiti u inbox stranice kluba, a trening je besplatan. Klub će više detalja o vremenu održavanja objaviti u petak na svojoj Facebook stranici.

RUKOMETNI OSVRT

Metković Mehanika podsjetila na dane stare slave

Objavljeno prije

Autor

Prijatelji rukometa koji nisu nazočili subotnjem susretu rukometnih prvoligaša Metković Mehanike i Kozale imaju za čim žaliti. Oni koji su bili na licu mjesta otišli su zadovoljni, prepričavajući potom viđeno. A vidjeli su puno toga, prije svega kvalitetan i čvrst rukomet, dominaciju sastava trenera Romića, puno izvanrednih proigravanja i krasnih pogodaka, a nadasve silnu energiju i zajedništvo svih igrača trenera.

Kozala je bivala nekoliko puta neugodan takmac Metkoviću, a ovom prigodom stvari su došle na svoje.

Time je metkovski sastav pokazao da je kiks u prvom kolu protiv Buzeta bio splet nesretnih okolnosti koje se više neće ponavljati.

U novoj sezoni momčad Metković Mehanike izgleda moćnije, u igri se vide pomaci u fazi napada manje pogrešaka.

Osim toga, povratak iskusnih Matage i Ćužića, zatim povratak na teren Rudija Ilića i dolazak vratara Željka Kozine, angažiranost Koncula ili mladog Bezera, Marevića, Bartolovića i ostalih, jasno ukazuje kojim će smjerom ići klub.

Jer kad se vidi kakav odnos igrači imaju prema igri i koji im je cilj, mislimo da za Metković nema zime.

Tih 33:27 protiv Kozale pravi je dokaz da će i budući rezultati imati pozitivne konotacije, a nova potvrda kvalitete i odgovornosti mogla bi se dogoditi već u sljedećem kolu u susretu s bivšim premijer-ligašem Ribolom Kaštela.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije