Ostanimo u kontaktu

III. METKOVSKA SKALINADA

Prijave za dječju utrku zatvorene, za glavnu utrku ostalo još samo 38 slobodnih mjesta

Objavljeno prije

Dječja Skalinada

Dvadeset i dva dana prije održavanja III. Metkovske skalinade prijave za dječju utrku su ZATVORENE – javljaju to organizatori.

– Kao organizator postavili smo limit dječje utrke na 200 natjecatelja, koji je danas dosegao brojku od 246 prijava, te službeno zatvaramo prijave za ovogodišnje izdanje – javio nam je Ruđer Bošković, predsjednik SU Neretva run. Dodao je kako je uz 112 prijavljenih za veliku utrku ukupan broj natjecatelja dostigao brojku od 358 prijava, te da je ostalo još 38 slobodnih mjesta koja čekaju svoje vlasnike. Također, Bošković je istaknuo da će nakon ispunjenog limita od 150 natjecatelja i veliku utrku zatvorit.

Do sada su prijavljena 334 natjecatelja iz Hrvatske, 16 iz BiH, 5 iz Crne Gore te 3 iz Srbije. Prijave traju do 13. ožujka.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije