Ostanimo u kontaktu

POZIV NA MARATON LAĐA

Pridružite se ‘Domagojevim gusarima’

Objavljeno prije

domagojevi-gusari

Udruga lađara “Domagojevi gusari” poziva sve zainteresirane, iz Vida, Metkovića i dalje, koji se žele uključiti i vježbati pod stručnim nadzorom u pripremama za 17. maraton lađa, da se odazovu na sastanak koji će se održati u petak 11. listopada u 19 sati u teretani ispod crkve u Vidu.

Vidonjci su na ovogodišnji Maraton lađa izašli s mladom ekipom i postigli značajan uspjeh. Pripreme za slijedeći Maraton idu pod nazorom stručnoga trenera tako da planiraju ostvariti još bolji rezultat. Više informacija možete pronaći na stranici udruge.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije