Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ŠOK U SUSJEDSTVU

Preminuo Osman Junuzović, višestruki prvak BiH u atletici, Metkoviću poznat i kao dvostruki osvajač Skalinade

Objavljeno prije

Tužna vijest potresla je sportsku javnost u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, od srčanog udara u 28. godini života preminuo je Osman Junuzović, višestruki prvak BiH u atletici, a metkovskoj javnosti poznat i kao dvostruki osvajač Metkovske Skalinade, njenog drugog (2016.) i trećeg (2017.) izdanja.

Vijest o smrti mladog bh atletičara pogodila je njegove brojne sportske kolege koji su u nevjerici zbog preranog odlaska ovog 27-godišnjaka iz Doboja. Kao skroman mladić, Junuzović je na uličnim utrkama osvajao medalje te sakupljao novac kako bi sebi kupio sportsku opremu. Nedugo nakon toga i medijskih napisa potpisao je i sponzorski ugovor, čime je osigurao mjesečnu stipendiju i opremu, a u karijeri je osvojio brojne titule sa svojim klubom.

Ovom prilikom izražavamo iskrenu sućut prijateljima i rodbini.

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije