Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

ŠOK U SUSJEDSTVU

Preminuo Osman Junuzović, višestruki prvak BiH u atletici, Metkoviću poznat i kao dvostruki osvajač Skalinade

Objavljeno prije

Tužna vijest potresla je sportsku javnost u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, od srčanog udara u 28. godini života preminuo je Osman Junuzović, višestruki prvak BiH u atletici, a metkovskoj javnosti poznat i kao dvostruki osvajač Metkovske Skalinade, njenog drugog (2016.) i trećeg (2017.) izdanja.

Vijest o smrti mladog bh atletičara pogodila je njegove brojne sportske kolege koji su u nevjerici zbog preranog odlaska ovog 27-godišnjaka iz Doboja. Kao skroman mladić, Junuzović je na uličnim utrkama osvajao medalje te sakupljao novac kako bi sebi kupio sportsku opremu. Nedugo nakon toga i medijskih napisa potpisao je i sponzorski ugovor, čime je osigurao mjesečnu stipendiju i opremu, a u karijeri je osvojio brojne titule sa svojim klubom.

Ovom prilikom izražavamo iskrenu sućut prijateljima i rodbini.

METKOVIĆ MEHANIKA SVE SPREMNIJA OČEKUJE NOVO PRVENSTVO

Trener Željko Čagalj: Na Cetinju smo odigrali dobru utakmicu

Objavljeno prije

Autor

Trener Metković Mehanike Željko Čagalj u nedjelju nam je u razgovoru potvrdio da je zadovoljan pripremnom (trening) utakmicom svoje momčadi s jednom od najboljih crnogorskih momčadi, Lovćenom na Cetinju.

Krajnji rezultat tog susreta, kako smo već pisali, glasio je 24:24, a o svemu nam je prof. Čagalj rekao:

– Čujte, bližimo se početku prvenstva, a ostala su nam dva tjedna. Zadovoljan sam prikazanom igrom naših igrača, posebno što se napada tiče. Čini mi se da smo dobili jednu širinu, a vanjski igrači su odigrali jako dobro. Osobno, vidim pomake u našoj igri i radujem se svim novim poboljšanjima. Držim da smo spremni za ovaj dio priprema, ali i za početak natjecanja. Na Cetinju nismo imali Marina Marića, Kristijana Marevića i Ivana Golužu, ali se nadam da će njihove ozljede biti sanirane.

Mogu reći da je Toni Radić ozlijedio zglob. Sve u svemu , bila je to jedna dobra trening-utakmica. Imamo dostatan fond igrača koji su odlučni boriti se za klupske boje.

Imam osjećaj da su  igrači koji su se vratili u Metković također zadovoljni razvojem događaja. Uostalom, smatram da svi iskusniji igrači mogu pružiti dragocjenu pomoć mlađima , koji kao i stariji, vole svoje klub. Bez te i svake druge sinergije, teško se mogu ostvariti zacrtani ciljevi. U našem slučaju to su prvo ili drugo mjesto u predstojećem prvoligaškom natjecanju, – rekao je prof. Željko Čagalj, trener RK Metković Mehanika.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije