Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ŠOK U SUSJEDSTVU

Preminuo Osman Junuzović, višestruki prvak BiH u atletici, Metkoviću poznat i kao dvostruki osvajač Skalinade

Objavljeno prije

Tužna vijest potresla je sportsku javnost u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, od srčanog udara u 28. godini života preminuo je Osman Junuzović, višestruki prvak BiH u atletici, a metkovskoj javnosti poznat i kao dvostruki osvajač Metkovske Skalinade, njenog drugog (2016.) i trećeg (2017.) izdanja.

Vijest o smrti mladog bh atletičara pogodila je njegove brojne sportske kolege koji su u nevjerici zbog preranog odlaska ovog 27-godišnjaka iz Doboja. Kao skroman mladić, Junuzović je na uličnim utrkama osvajao medalje te sakupljao novac kako bi sebi kupio sportsku opremu. Nedugo nakon toga i medijskih napisa potpisao je i sponzorski ugovor, čime je osigurao mjesečnu stipendiju i opremu, a u karijeri je osvojio brojne titule sa svojim klubom.

Ovom prilikom izražavamo iskrenu sućut prijateljima i rodbini.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

UZ ZLATO I SREBRO OVO JE PETA BRONCA ZA METKOVCE

Lađari Crnog puta čestitali pobjednicima te zahvalili vjernim navijačima i sponzorima

Objavljeno prije

Foto: Fb Udruga Lađara Crni Put

Udruga lađara Crni put osvojila je treće mjesto na 25. Maratonu lađa na Neretvi, što je uz zlato i srebro ukupno peta bronca za ovu metkovsku ekipu.

Veliki je to uspjeh naše ekipe koja je u pripreme ušla prije samo mjesec i pol dana, ali je od početka utrke do kraja vođena iskustvom, kvalitetom i snagom veslača uspjela odveslati odličnu utrku.

Čestitamo pobjednicima Udruzi lađara Zagreb i našem parićaru Matej Marušić koji su osvojili štit Kneza Domagoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo Udruzi lađara Stablina na srebrenoj medalji. Također i drugim ekipama na njihovim uspjesima i na fer i korektnoj vožnji.

Zahvalili bi se našim navijačima koji su nas dizali duž utrke, našim sponzorima i svim drugim ljudima koji su nam pomogli. – objavili su najtrofejniji metkovski lađari.

Čestitamo lađarima Crnog puta na još jednoj osvojenoj medalji i odličnom trećem mjestu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije