Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

8. MARATON LAĐARICA

Prelijepa gesta lađarica Nereida, osvojeni iznos od 5.000 kuna uplatile RA Jerkovac

Objavljeno prije

Zagrebačke lađarice Nereide sa 8. Maratona lađarica, na kojem su nastupile s dvije ekipe: Nereide 1 i Nereide 2, su se vratile s osvojenim drugim i četrnaestim mjestom.

Sad kad su se slegli dojmovi, sve nam se čini još ljepše i više od svih očekivanja. Srebro! Nagrada za sve naše treninge u 5.30, po kiši, suncu, vrućini i lopočima i bez profesionalnog veslačkog trenera.💙💚

Pomagale smo jedna drugoj kako smo najbolje znale. Nisu nam zaveslaji tehnički savršeni, ali bile smo snažne i složne, uz pomoć ekipe koja stoji iza nas, družile smo se, smijale i nagrada je rezultat našeg rada.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Maraton Ladja uplatio nam je za osvojeno drugo mjesto 5.000,00 kn. Novac je stigao danas, a mi smo ga već odmah nakon utrke odlučile donirati RA Jerkovac Metković.
I sve svoje buduće nagrade na Maratonu lađarica, ako ih osvojimo odlučile smo donirati jednoj od Organizacija/Udruga sa područja Neretvanske doline. Želimo podržati taj prekrasan kraj Lijepe naše i divne ljude koji nas svake godine prekrasno dočekaju.

Naši odlični rezultati ne bi bili mogući bez naših divnih sponzora kojima još jednom zahvaljujemo na financijskoj pomoći. Bilić-Erić-zlatni sponzor, Olival, Monter strojarske montaže d.d., Erste-bank, Encian, Agilos, Datashift, JGL, Wiener osiguranje, BiteMe, Zrcalo inženjering d.o.o.

Hvala svima od srca i vidimo se dogodine! – ovu lijepu gestu objavile su Nereide na svojoj fb stranici.

Sportska udruga Nereide

Za ovu prekrasnu gestu su u najmanju ruku zaslužile da ih i nabrojimo:

Petica lijevo – Tanja Špoljarić
Petica desno – Antonija Kiš
Cetvorka lijevo – Nikolina Sambolić
Cetvorka desno – Gordana Batinić
Trojka lijevo – Tatjana Holjevac
Trojka desno – Amela Mešić
Dvojka lijevo – Antonija Bok
Dvojka desno – Anica Petričević – kapetanica
Jedinica lijevo – Martina Varga
Jedinica desno – Ines Stefanović
Paričarka – Karmen Kolar
Sredina – Elvira Tomola
Trener – Marijana Tomola

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Počeo upis u sportski vrtić za djecu od 4 do 6 godina

Objavljeno prije

Počeo je upis u sportski vrtić za djecu od 4 do 6 godina u terminu utorak i četvrtak od 16:30 do 17:30 sati, kojeg vodi magistar kineziologije Ante Raič.

Sportski vrtić se održava u prostorijama karate kluba Knez Domagoj, na adresi: Andrija Hebrang.

Pozivamo roditelje da dovedu svoju djecu, te potaknu razvoj motoričkih potencijala kao i unaprjeđenje zdravlja djece, s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti najmlađima kroz igru i rad. Sportsk vrtić ukazuje na važnost svakodnevnih tjelesnih aktivnosti od najranijih dobi djece.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA: Upis se vrši od 1.2. do 15.2.2022.godine i početak rada ovisi o broju prijavljene djece.

Za prijave i detaljne informacije se možete javiti na broj 0918904053  Ante Raič.

S obzirom na situaciju iz Kluba napominju da se treninzi održavaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Također, vrše se upisi i za rekreaciju za žene koja će se održavati utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima 20:30 do 21:30 sati. Upisati se možete osobnim dolaskom u vrijeme održavanja treninga u navedenim terminima, ili na broj 0918904053 Ante Raič i 0989323878 Mladen Kolovrat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije