Ostanimo u kontaktu

ŽRK METKOVIĆ

Prekid suradnje trenera Nedjeljka Dominikovića, Ivana Obšivača i kluba

Objavljeno prije

Prije dva dana na službenoj Facebook stranici ŽRK Metkovića objavljena je kratka obavijest koju prenosimo u cijelosti:

– Odlukom trenera i Upravnog odbora kluba obavještavamo članove i navijače kako je došlo do prekida suradnje trenera Nedjeljka Dominikovića (seniorke), Ivana Obšivača (djevojčice) i našeg kluba.
Zahvaljujemo se trenerima na dosadašnjem radu.
Ime novoga/ih trenera, objavit ćemo ubrzo.

Upravni odbor ŽRK Metković

Naši pokušaji da dobijemo službene izjave iz kluba nisu urodili plodom, ali neslužbeno saznajemo da je trener Dominiković podnio ostavku, dok trener Obšivač više nema povjerenje Uprave kluba zbog drugih obveza koje ga sprječavaju da se u potpunosti posveti klubu.

Nadamo se kako ćemo uskoro donijeti više detalja i izjave čelnih osoba u klubu.

PRVA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

Metkovac Sergej Jakirović više nije trener Gorice

Objavljeno prije

Metkovac Sergej Jakirović od danas više nije trener Gorice. Nakon 616 dana u ulozi šefa stručnog stožera ugovor je sporazumo raskinut, a toj odluci zasigurno je kumovao teški poraz prošlog vikenda u Splitu, kada je njegova momčad izgubila od Hajduka s visokih 6:0.

– Ovo je jedna od težih stvari u sportu, trenutak kad doslovno morate prelomiti. Nažalost, nismo mi ništa bolji ili drukčiji od ostalih, u nogometu su rastanci dio svakodnevice. Takve stvari se događaju. Iznimno cijenim Sergeja i to što smo se danas razišli, pod ovakvim okolnostima, uopće ne znači da nećemo u budućnosti raditi zajedno. Veliko hvala Sergeju Jakiroviću za sve što je napravio s Goricom, uvjeren sam da će napraviti veliku karijeru u budućnosti, ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu. U meni i Gorici zasigurno će imati velikog prijatelja i podršku, a trenutke kao što su ovi nastojat ćemo svi zajedno što prije zaboraviti i s pogledom prema naprijed krenuti u nove pobjede, – rekao je predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije