Ostanimo u kontaktu

MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR MARIO NIKOLIĆ - KIŠ

Pregled dosad održanih utakmica, stanje u skupinama i šanse za prolazak u sljedeću fazu

Objavljeno prije

Danas je na Memorijalnom malonogometnom turniru Mario Nikolić – Kiš u Krvavcu slobodan dan, pa u odmoru od utakmica donosimo analizu do sada odigranih utakmica, stanje u skupinama te šansama za prolaz u knockout fazu.

Grupa A
SU Sveti Staš i Djeca Jerkovca s pobjedom i neodlučenim susretom su na korak od plasmana u knockout fazu. Ljubo arbeit i Klod u ponedjeljak igraju međusobno te o toj utakmici ovisi krajnji plasman na tablici. Moguće je i da sve četiri ekipe na kraju budu imale po 4 boda.

Grupa B
Prošlogodišnji pobjednik kao i pobjednik iz 2016. – Columbia Rogotin je ostala bez nade u prolazak dalje!
Tijesni porazi od CB II&B i Otrića koštali su je plasmana u knockout fazu.
Do kraja je ostalo još jedno kolo za odigrati: Otrići – CB II&B, CB Crveni patuljak – Columbia Rogotin. Sve je još otvoreno, borba za prva dva mjesta te prolazak kao najbolji trećeplasirani.

Grupa C
Sport bar Fav Bet i MNK Travari su osigurali plasman u daljnju fazu, a međusobna utakmica u 3. kolu će odlučiti tko ide dalje s pozicije C1 a tko s C2.
Boemi BWK i Crne mambe su preslabi protivnici za pružiti otpor. Međutim međusobna utakmica možda im pruži šansu da se jedna od te dvije ekipe ugura u 1/8-finala, iako zbog vrlo negativne gol razlike šanse su minimalne, te ovise i o utakmicama u drugim skupinama.

Grupa D
U ovoj grupi je sve još otvoreno, te bilo koja prognoza nema smisla. Možda bi utakmica Sv. Roko Podrujnica No limit – Vidonje mogla dosta toga odlučiti (igra se u ponedjeljak), ali do završetka utakmica u ovoj grupi mišljenja smo da se neće znati tko prolazi, a tko ispada. Škrapa Momići, Sv. Roko Podrujnica No limit, HNK Višići i Vidonje svatko ima svoju računicu. Čija će biti najbolja ostaje da vidimo.

Grupa E
U ovoj grupi je odigrano tek jedno kolo te je također sve još otvoreno. Korak ispred svih imaju Iskopi Boras, dok Luje auto, MNK Prud i Vrtimiši moraju od sutra u berbu bodova.

Grupa F
Kao i u grupa A identična situacija je u ovoj grupi. Imamo precjednicu se oprostila od natjecanja, dok Ispod strehe, Azzuri i UL Jerkovac u zadnjem kolu odlučuju tko će zauzeti koja prva tri mjesta. Prednost imaju Azzuri koji igraju protiv otpisane ekipe Imamo precjednicu, dok ekipe s Jerkovca – Ispod strehe i UL Jerkovac međusobno odlučuju o plasmanu u knockout, a moguće je da obje ekipe prođu, što su velike šanse.

Na ljestvici strijelaca očekivano su igrači iz dvije prvoplasirane ekipe u skupini C jer su visokim pobjedama osigurale trenutno najbolje strijelce. Listu predvodi Domagoj Domić (MNK Trvari) s 9 pogodaka, a onda Nedo Kaleb sa 7, Dane Dominiković i Ivan Paponja (svi iz Sport bar Fav Bet) s 5 pogodaka.

Sutra završava 2. kolo, moglo bi biti dosta toga jasnije u nekim grupama.
Od utorka do četvrtka je planirano odigravanje utakmica 3. kola, a onda kreće bitka za trofej!
Kako će se sve rasplesti, ostaje da dođete na Guvna i uživo pogledate rasplet po grupama.

PRIPREMNA UTAKMICA

Odlična predstava nogometašica Neretve, Donat iz Zadra pobijedile s visokih 8:0

Objavljeno prije

Odlična predstava nogometašica ŽNK Neretva, u generalnoj probi pred početak prvenstva na svom terenu pobijedile su ekipu ŽNK Donat iz Zadra s visokih 8:0.

Golove za Neretvu su postigle Marija Herceg tri pogotka, Veronika Terzić dva pogotka, i po jedan pogodak postigle su Nina Mijoč, Helena Perić i Sara Herceg.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije