Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KUP NACIJA 'PRIJEDOR 2016'

Predstavnici Metkovića, borci KK ‘Sparta’ otišli na međunarodni turnir u Prijedor

Objavljeno prije

Jutros su sa središnjeg gradskog trga u Prijedor (BiH) krenuli članovi Kickboxing kluba ‘Sparta’, koje predvodi naš poznati borac Ante Šiljeg, gdje će sutra, u subotu 3. prosinca nastupiti na Kupu nacija ‘Prijedor 2016’, međunarodnom borilačkom turniru kojeg pod pokroviteljstvom Grada Prijedora organizira Kickboxing klub ‘Gong’.

U jakoj konkurenciji boraca iz domaće BiH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije, Italije i Mađarske, Kickboxing kluba ‘Sparta’ će nastupiti sa osam boraca, a to su Željko Milolaža, borac od dvanaest godina, Slaven Gligorov, Mario Šutalo, Jure Brečić, Matej Medak, Roko Ramić i Mateo Ćelić, koji će se boriti u kategorijama kick light i light contact, te najpoznatiji među njima, Ante Šiljeg, koji nastupa u večernjem programu, u profesionalnom kickbox meču protiv domaćeg Stefana Fista Jakovljevića.

Našim borcima želimo puno uspjeha na sutrašnjem turniru, a vi poštovani čitatelji, pratite Metkovic NEWs jer vam donosimo sažetak i rezultate.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije