Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NERETVANSKA LAĐA

Predstavile se lađarske posade Slivna, lađari i lađarice ‘Donjanke’ veslali revijalnu utrku

Objavljeno prije

Foto :Jure Zovko

Danas je Slivno prštilio pozitivnim nabojom, u organizaciji Općine Slivno svojim sumještanima su se predstavile ovogodišnje posade lađara Slivna i lađarica tzv. Donjake.

Sve je proteklo u revijalnom tonu gdje su prošlogodišnje debitantice i ujedno osvajačice Maratona lađarica pokazale svoju zavidnu spremu, al ništa manje nego njihovi muške kolege.

Poslušajte video izjave…

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dodajmo svemu da je Zagrebački kup lađara, koji se 14. svibnja trebao upriličit na Jarunu otkazan zbog epidemioloških razloga, međutim kondicija nije tempirana uzalud, već u subotu, 15. svibnja na Neretvi će snage odmjeriti deset ekipa među kojima su osam neretvanskih i dvije zagrebačke. O tome ćemo više u narednim objavama.

UZ ZLATO I SREBRO OVO JE PETA BRONCA ZA METKOVCE

Lađari Crnog puta čestitali pobjednicima te zahvalili vjernim navijačima i sponzorima

Objavljeno prije

Foto: Fb Udruga Lađara Crni Put

Udruga lađara Crni put osvojila je treće mjesto na 25. Maratonu lađa na Neretvi, što je uz zlato i srebro ukupno peta bronca za ovu metkovsku ekipu.

Veliki je to uspjeh naše ekipe koja je u pripreme ušla prije samo mjesec i pol dana, ali je od početka utrke do kraja vođena iskustvom, kvalitetom i snagom veslača uspjela odveslati odličnu utrku.

Čestitamo pobjednicima Udruzi lađara Zagreb i našem parićaru Matej Marušić koji su osvojili štit Kneza Domagoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo Udruzi lađara Stablina na srebrenoj medalji. Također i drugim ekipama na njihovim uspjesima i na fer i korektnoj vožnji.

Zahvalili bi se našim navijačima koji su nas dizali duž utrke, našim sponzorima i svim drugim ljudima koji su nam pomogli. – objavili su najtrofejniji metkovski lađari.

Čestitamo lađarima Crnog puta na još jednoj osvojenoj medalji i odličnom trećem mjestu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije