Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

NERETVANSKA LAĐA

Predstavile se lađarske posade Slivna, lađari i lađarice ‘Donjanke’ veslali revijalnu utrku

Objavljeno prije

Foto :Jure Zovko

Danas je Slivno prštilio pozitivnim nabojom, u organizaciji Općine Slivno svojim sumještanima su se predstavile ovogodišnje posade lađara Slivna i lađarica tzv. Donjake.

Sve je proteklo u revijalnom tonu gdje su prošlogodišnje debitantice i ujedno osvajačice Maratona lađarica pokazale svoju zavidnu spremu, al ništa manje nego njihovi muške kolege.

Poslušajte video izjave…

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dodajmo svemu da je Zagrebački kup lađara, koji se 14. svibnja trebao upriličit na Jarunu otkazan zbog epidemioloških razloga, međutim kondicija nije tempirana uzalud, već u subotu, 15. svibnja na Neretvi će snage odmjeriti deset ekipa među kojima su osam neretvanskih i dvije zagrebačke. O tome ćemo više u narednim objavama.

ŽENSKI NOGOMET

Nogometašice Neretve pozvane na selektivni turnir HNS-a

Objavljeno prije

Autor

Foto ilustracija

Tri mlade nogometašice Neretve iz Metkovića pozvane su na selektivni turnir HNS-a u Medulinu. To je bez sumnje još jedan dokaz uspješnog rada mlađih Neretvinih uzrasta, ali i priznanje stručnim osobama koje s djevojčicama rade.

Pozvane su Petra Obradović (2009), kapetanica limačica , Ana Jurić (2008) pionirka Neretve i najbolji strijelac 1.HNLŽ s 19 golova, te Kristina Klobučić (2007), kadetkinja i vratarka Neretve.

Treba vjerovati da će mlade Metkovke u budućnosti biti na radaru izbornika za sve mlađe uzrasne kategorije jer su to svojim znanjem i igrama zaslužile.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije