Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

RUKOMETAŠICE OSME NA KRAJU PRVENSTVA

Predsjednik ŽRK Metković, Mate Nikolić: očekivao sam više bodova

Objavljeno prije

ŽRK Metković - 2000. godište i mlađe, tim za Državno prvenstvo

Rukometašice drugoligaša Metkovića osvojile su na kraju prvenstva Druge lige Jug, osmo mjesto sa sedam bodova. Predsjednik kluba i u drugom dijelu prvenstva trener, Mate Nikolić kaže:

– Nisam nimalo zadovoljan brojem pobjeda i bodova. Očekivao sam daleko više, čak do 10 bodova više od broja koliko ih imamo. Mislim da su presudili neiskustvo i ozljede – rekao je Nikolić i pohvalio mlađe uzrasne kategorije.

Naime, mlađe uzrasne kategorije su zaista postigle dobre rezultate. Kadetkinje (rođene 2000. i mlađe), izborile su nastup u završnici Državnog prvenstva gdje su osvojile 10. mjesto. Djevojčice rođene 2004. godine dospjele su među 20 najboljih ekipa na prvenstvu Hrvatske koje će se održati u Umagu od 7. do 10. svibnja ove godine.

– Očekujem plasman među deset ekipa, a osobno vjerujem da možemo ostvariti i nešto više – izjavio je Nikolić. Inače, većina mladih igračica sudjelovala je u ime OŠ Stjepana Radića na školskom prvenstvu Hrvatske na kojemu su osvojile vrlo dobro peto mjesto.

Djevojčice će u Umagu voditi treneri Jere Alujević i Nedjeljko Dominiković. Inače, sa svim uzrasnim kategorijama u klubu uz iskusnog Alujevića i polaznika trenerske škole Dominikovića, uspješno su još radili Sandra (Nikčević) Carević i prof. Ante Raič, ali i iskusni Mate Nikolić.

Evo i popisa putnica na prvenstvo u Umagu:

Marijeta Prnjić, Marija Anković, Petra Gustin, Andrea Jarak, Sara Vatović, Lucija Družijanić, Jelena Vidović, Rita Šiljeg, Iva Bubalo, Ana Tolić, Katarina Mikulić i Karla Vladimir.

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije