Ostanimo u kontaktu

PRIJATELJI NOGOMETA SVI NA TRIBINE

Pred Neretvom je težak susret, ako joj je ikad trebala podrška iz gledališta onda je to u subotu

Objavljeno prije

Nogometašima Neretve svaka sljedeća prvenstvena utakmica je gotovo sudbonosna s obzirom na njezin položaj na ljestvici 3.HNL. Nekadašnji prvoligaš iz Metkovića nalazi se na posljednjem 16. mjestu sa svega osam bodova, dok Vodice na 15. i Zmaj na 14. mjestu imaju po 18 bodova.

Dvije utakmice u nastavku prvenstva 3.HNL Metkovci su izgubili s po 2:1, ali nisu razočarali ni igrom ni pristupom.

Dapače, u Opuzenu su iz Kup natjecanja eliminirali Neretvanca nakon boljeg izvođenja udaraca s bijele točke.

Međutim, u subotu u 18. prvenstvenom kolu 3.HNL, Neretvu čeka težak ispit na vlastitom terenu u susretu s Uraniom iz Baške Vode, koja dobro igra i nalazi se u vrhu ljestvice.

Uoči susreta postoji izražena doza optimizma među svim igračima koji će na terenu dobrom igrom i velikom borbenošću pokušati upisati pobjedu i smanjiti bodovnu razliku na sedam bodova, u slučaju da Vodice izgube s Junakom u Sinju.

Preko tjedna, svi su igrači naporno radili, trener Borovac u zajedništvu s njima sigurno je utvrdio taktiku za sve dionice u tom susretu, a u gledalištu se kako doznajemo očekuje velik broj navijača i prijatelja nogometa.

Ako je ikad Neretvi i trebala podrška iz gledališta onda se to odnosi na subotnji susret u kojemu će naši momci ‘ginuti’ za svaku loptu.

Kuran, Glibo, Hasinović, Marić, Brečić i ostali odlučni su svoje znanje i energiju pretočiti u bodove, bez obzira o kojem se i kakvom takmacu radi.

Inače, u subotu su na rasporedu dva županijska derbija, Zmaj – Jadran LP i GOŠK Dubrovnik – Neretvanac.

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije