Ostanimo u kontaktu

MALI NOGOMET

Poznate skupine desetog izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira ‘Eugen Erjauc’

Objavljeno prije

Izvučene su skupine za deseto izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira koji se igra u čast poginulog hrvatskog branitelja Eugena Erjauca 

Prve utakmice na rasporedu su već u srijedu s početkom u 20 sati, vidimo se na ŠC Orašina.

Donosimo parove po skupinama

Skupina A
1. Vatrogasci Čapljina
2. Samo pucaj
3. Rubin Kazan
4. Bronx Orašina

Skupina B
1. Autoagent
2. Stanica Gruž
3. Ispod strehe
4. UL. Jerkovac

Skupina C
1. ŠUK Krvavac
2. Mnk Killersi Iskopi Boras
3. Opuzenska PC
4. Azzuri
5. Mnk Crni Put

Skupina D
1. Torcida Metković
2. Volarević Promet
3. Debitanti
4. Ćakula Bar
5. CB Magic

Raspored utakmica će biti objavljen naknadno, pratite Metković NEWS.

ŽENSKI RUKOMET

Ilija Puljević Duka, pojačao stručni stožer ŽRK Metković

Objavljeno prije

Autor

Da sportska (rukometna) krv nije voda potvrdio je u petak navečer nekadašnji trener Mehanike i hrvatske reprezentacije, te još nekoliko klubova u inozemstvu, ali i sportski ambasador Hrvatske u nordijskim zemljama, Ilija Puljević Duka.

Iako nam je prije dvije-tri godine rekao da odlazi u sportsko-trenersku mirovinu, želja za transferom golemog rukometnog iskustva i sportskih uspjeha, bila je jača od blagodati sportske mirovine te se priključio stručnom stožeru ŽRK Metković, člana Druge lige.

On će uz već poznate trenere u klubu Jeru Alujevića i Antu Raiča, poučavati mlade rukometašice Metkovića, a kako će se točno zvati njegova uloga, odlučit će uprava.

Ilija Puljević Duka, ŽRK Metković

Puljević je u petak, prvo razgovarao, a potom na igralištu kod OŠ Stjepena Radića realizirao planirano gradivo s igračicama rođenim od 2002. do 2006. godine, i možemo vam reći da se „ni muha nije čula“. Tako je i izjavu za naš portal odgodio za neki drugi dan.

Predsjednik kluba Tomislav Komazin je bio konkretan:

– Nemao što tajiti, Puljević je pojačao naš stručni stožer i zbog toga mu hvala. Zar trebam naglašavati o kakvom se stručnjaku europskih razmjera radi. Naš teneljni cilj je da naša djeca žive sportski život, da vježbaju i uče, te da sutra kada završe osnovnu ili srednju školu nastave sa sportskim i svim drugim aktivnostima u nekoj drugoj sredini. Tim putem krenuli smo prije dvije godine, a rezultat nas ne zanima. Jedino nas zanima kvalitetan rad s našom djecom, a rezultati nam nisu primarni. Zbog pandemije nema turnira ni prijateljskih ogleda. Preostaje nam raditi prema projektima naših trenera i čekati otvaranje obnovljene sportske dvorane, – poručio je Komazin.

Zadovoljstvo dolaskom Ilije Puljevića u klub nije krio ni član uprave Siniša Bebić:

– Jedini ispravan put za naš klub je¸rad s mlađim uzrastima. Stoga nas veseli dolazak Ilije Puljevića koji u tom poslu ima golemo iskustvo, – rekao je Bebić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije