Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

MALI NOGOMET

Poznate skupine desetog izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira ‘Eugen Erjauc’

Objavljeno prije

Izvučene su skupine za deseto izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira koji se igra u čast poginulog hrvatskog branitelja Eugena Erjauca 

Prve utakmice na rasporedu su već u srijedu s početkom u 20 sati, vidimo se na ŠC Orašina.

Donosimo parove po skupinama

Skupina A
1. Vatrogasci Čapljina
2. Samo pucaj
3. Rubin Kazan
4. Bronx Orašina

Skupina B
1. Autoagent
2. Stanica Gruž
3. Ispod strehe
4. UL. Jerkovac

Skupina C
1. ŠUK Krvavac
2. Mnk Killersi Iskopi Boras
3. Opuzenska PC
4. Azzuri
5. Mnk Crni Put

Skupina D
1. Torcida Metković
2. Volarević Promet
3. Debitanti
4. Ćakula Bar
5. CB Magic

Raspored utakmica će biti objavljen naknadno, pratite Metković NEWS.

S OPTIMIZMOM U NOVU SEZONU

Nogometaši Metkovića ciljaju mjesto u vrhu ljestvice

Objavljeno prije

Autor

Nakon sjajnog uspjeha u proteklom prvenstvu Prve županijske nogometne lige i osvojenog prvog mjesta te sudjelovanja u kvalifikacijama za ulazak u 3.HNL Jug, nogometaši ONK Metković već 40 dana marno se pripremaju za novu sezonu u kojoj žele ponoviti velebni uspjeh, ili u najmanju ruku biti glavni konkurent za prvo mjesto.

Prvenstvo Prve županijske lige otpočet će u nedjelju , 26.rujna. tada će ONK Metković ugostiti stare poznanike , nogometaše Orebića na svom terenu.

U proteklom razdoblju Metkovci su odigrali pet pripremnih utakmica na kojima je trener Tomislav Plećaš uigravao momčad, sve prema svom planu i programu rada.

Cijela momčad nakon trijumfa u prošloj sezoni malo je laganije ušla u trenažni ciklus, što opet ne znači da su napori bili manji nego li su uobičajeni.

Što se igračkog kadra tiče , momčad je uglavnom ostala na okupu, dakle riječ je o momčadi koja je iznijela najveći teret protekle sezone.
Klub je napustio mladi Marin Brečić koji je pristupio Zagori, a neki iskusniji igrači kane i dalje pomagati klubu, makar povremeno.
ONK Metković pristupili su Ivan Galić-Šutić iz Gusara, Frane Jurković, također iz Gusara, Vinko Batinović iz Maestrala, i Marin Tomas , bivši igrač Neretve i drugih klubova.

Važno je napomenuti da je legendarni Dragan Brečić, nogometaš i čovjek posebnog kova, i u godinama, odlučio nastaviti bitku za bodove i za svoj ONK Metković.
Prema riječima Marina Jelčića, osnovni je cilj kluba biti među prva tri na ljestvici Županijske prve lige, s obzirom na to da će slijedeće sezone uslijediti nova promjena u sustavu natjecanja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije