Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Povratniku Bruni Jurkoviću uručena Diploma za majstorskog kandidata

Objavljeno prije

U petak navečer je u Karate klubu Knez Domagoj po  završetku sezone upriličeno polaganje za kyu zvanja za kandidate koji su stekli uvjete za polaganje.

Zbog Covid situacije ovog proljeća treniralo se samo u Ožujku i Lipnju u zatvorenom, a na otvorenom po odobrenju stožera DNŽ.uz vodstvo trenera Mladena Kolovrata. Na otvorenom su trenirali pojedini stariji članovi, među kojima i povratnik u Karate Bruno Jurković.

Bruno Jurković je član Karate kluba Knez Domagojveć skoro dvije god. Nositelj je medalje s Državnog prvenstva i bio je pozivan na širem popisu reprezentacije u svom uzrastu na pripreme u ljetni kamp u Umag.

Inače, bivši član KK Metković, Bruno je prestao je trenirati zbog odlaska na školovanje. Po završetku školovanja i zapošljavanja odlučio se aktivirati u Karateu. Iz razgovora sa nekim prijateljima, a članovima KK Kneza Domagoja shvatio je da bi u tom klubu mogao napredovati. Zatražio je razgovor s glavnim trenerom Mijom Volarevićem i predsjednikom prof. Matej Lazarevićem te se odlučio registrirati za KK Knez Domagoj. U ove dvije godine Bruno je trenirao najviše s trenerom Mladenom Kolovratom i u 11 mjesecu položio za 1 kyu  crno – smeđi pojas, a za koji mu je večeras uručena Diploma.

– Na jesen ove godine ili na proljeće iduće (ovisno o spremnosti) Bruno će pristupiti polaganju za majstora Karatea crni pojas 1 Dan. Klub mu je obećao po položenom majstorskom ispitu uplatiti trenersku školu, jer je Bruno iskazao želju za treniranje mlađih uzrasta. S Brunom će Domagoj imati pet trenera sa završenom trenerskom školom što u klubu pozdravljaju. Klub zahvaljuje svim svojim članovima, njihovim roditeljima na razumijevanju, te isto tako zahvaljuje športskoj zajednici grada Metkovića i sponzorima na velikoj pomoći u radu Kluba, – istaknuli su oz KK Knez Domagoj.

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije