Ostanimo u kontaktu

ŠPORTSKI VRTIĆ, KARATE ŠKOLA I REKREACIJA

Povratak treninga i novi upisi u KK Knez Domagoj

Objavljeno prije

Športski vrtić, kojeg vodi magistar kineziologije Ante Raič, nastavlja s radom i upisom novih članova u prostorijama karate kluba „Knez Domagoj“ u ulici Andrije Hebranga, a mogućnost upisa imaju djeca od 4 do 6 godina s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti najmlađima kroz igru i rad. Športski vrtić ukazuje na važnost svakodnevnih tjelesnih aktivnosti, te potiče razvoj motoričkih potencijala kao i unaprjeđenje zdravlja djece. Termini će se odražavati utorkom i četvrtkom.

Također, vrše se upisi i za rekreaciju za žene, s trenerom Raičem, koja će se održavati utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima.

Rekreacija i športski vrtić s radom kreću od 1. rujna, a za upise i termine se možete javiti na broj 0918904053. – gosp. Ante Raič.

Karate škola vrši upis djece starije od 6 god. Svi zainteresirani mogu se javiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 21 sat u  prostorijama karate kluba „Knez Domagoj“ ili na tel. 0989409758 – gosp. Mijo Volarević ili 0989323878 – gosp. Mladen Kolovrat.

S obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa, napominjemo da se treninzi održavaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

KK Knez Domagoj

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije