Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

POST COVID VRIJEME

Posjetili smo prvi trening rukometašica i zabilježili kako to izgleda ‘novo normalno’

Objavljeno prije

Nakon popuštanja mjera zbog pandemije koronavirusa, u ponedjeljak je s prvim treningom započeo Ženski rukometni klub Metković, sa svim sekcijama, osim najmlađih ‘minića’.

Zbog zauzete dvorane Gimnazije Metković, trening je održan na otvorenom, a mi smo ga posjetili da vidimo kako to izgleda ‘novo-normalno’, odnosno kako se po novim mjerama održavaju treninzi sportskih klubova.

Trening je održan po naputcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, što znači da je djevojkama prije početka treninga; izmjerena temperatura, dezinficirane ruke, te im je evidentirano vrijeme dolaska i odlaska sa treninga. Također smo primijetili da su osim rastojanja djevojke na posudama za vodu imale svoja imena, a prilikom samog održavanja treninga bile su podjeljenje u tri grupe, kako bi se evidentirali kontakti, te se i unutar grupa pazilo na međusobni razmak.

Također, i naš dolazak smo morali unaprijed telefonski dogovoriti, sve sukladno naputku HZJZ, kako bi mogli prisustvovati treningu, također nam je mjerena temperatura i morali smo paziti na međusobno rastojanje.

Snimili smo nekoliko fotografija i video prilog, pogledajte kako to izgleda ‘novo normalno’.

ŽENSKI NOGOMET

Agram u nedjelju gostuje kod Neretve

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Iako je prošle nedjelje u načelu završeno natjecanje u 1.HNLŽ, nogometašice Neretve pripremaju se za još jedan nastup na svom terenu, u nedjelju kada će ugostiti ekipu Agrama iz Zagreba.

Riječ je o zaostaloj utakmici iz prethodnog razdoblja, a susret je zakazan za 11 sati, 25.travnja.

Trenutačno , na prvom mjestu je Osijek s 38 bodova, na drugom je Split s 35 i utakmicom manje, treći je Dinamo (27), četvrti Agram (19), peti Donat (18), šesta je Neretva s 15 bodova, sedmi je Marjan s 5, a osma Viktorija sa samo jednim bodom.

U slučaju pobjede  u nedjelju, Neretva bi se izjednačila s Donatom po broju bodova, ali ne može na peto mjesto jer ima gol razliku -31, a Donat -16.

Nakon nedjeljne utakmice, igračice trenera Markote pripremat će se za play out pa se tada može promijeniti i poredak na ljestvici.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije