Ostanimo u kontaktu

KOMEMORACIJA

Posljednje hvala pok. Frani Kovačeviću Grofu

Objavljeno prije

DSC_0025

Nakon duge i teške bolesti umro je poznati metkovski veterinar Frano Kovačević Grof. Bio je veliki zaljubljenik u nogomet, čovjek koji je ostavio veliki trag u NK Neretva a povijest će ga pamtiti i kao prvog trenera NK Neretve u modernoj državi Hrvatskoj.

Grof je u nogometu prošao sve, od pionira do predsjednika NK Neretve 1991. godine. Svojim radom i djelovanjem pok. Grof je još za života ušao u klupske legende te mu je činom komemoracije jutros u Gradskom kulturnom središtu Metković odana posljednja počast.

Na osobnom doprinosu metkovskom nogometu posljednje zbogom pok. Grofu prigodnim govorom iskazali su Stipe Nikolić, predsjednik NK Neretve Goran Komazin te predsjednik skupštine NK Neretve i gradonačelnik Metkovića Božo Petrov.

Uz kompletno vodstvo NK Neretve, predstavnike grada Metkovića, komemoraciji su nazočili prvotimci Neretve te mnogobrojni prijatelji i rodbina.

Iskrene sućuti faksom su uputili i predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza te predsjednik Nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, Mate Dugandžić.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije