Ostanimo u kontaktu

KOMEMORACIJA

Posljednje hvala pok. Frani Kovačeviću Grofu

Objavljeno prije

DSC_0025

Nakon duge i teške bolesti umro je poznati metkovski veterinar Frano Kovačević Grof. Bio je veliki zaljubljenik u nogomet, čovjek koji je ostavio veliki trag u NK Neretva a povijest će ga pamtiti i kao prvog trenera NK Neretve u modernoj državi Hrvatskoj.

Grof je u nogometu prošao sve, od pionira do predsjednika NK Neretve 1991. godine. Svojim radom i djelovanjem pok. Grof je još za života ušao u klupske legende te mu je činom komemoracije jutros u Gradskom kulturnom središtu Metković odana posljednja počast.

Na osobnom doprinosu metkovskom nogometu posljednje zbogom pok. Grofu prigodnim govorom iskazali su Stipe Nikolić, predsjednik NK Neretve Goran Komazin te predsjednik skupštine NK Neretve i gradonačelnik Metkovića Božo Petrov.

Uz kompletno vodstvo NK Neretve, predstavnike grada Metkovića, komemoraciji su nazočili prvotimci Neretve te mnogobrojni prijatelji i rodbina.

Iskrene sućuti faksom su uputili i predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza te predsjednik Nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, Mate Dugandžić.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije