SUBOTNJI SPORTSKI PRESJEK

Porazi rukometašica i Škole rukometa

Objavljeno 3. prosinca 2017. u kategorijama: News, Nogomet, Rukomet, Sport.

Rukomet, rukometna lopta

Jadran iz Ploča s 3:0 pobijedio Hrvace

U posljednjem kolu 3. HNL Jug, nogometaši Jadrana LP u Pločama su s 3:0 (1:0) pobijedili vrlo dobru momčad Hrvaca i na kraju prvenstva dijele 5-6 mjesto upravo sa Hrvacama, sa po 24 boda. Mrežu gostiju načeo je Zdenko Jurčević u prvom dijelu, da bi Barbir i Maleta boljem takmacu u nastavku osigurali uvjerljivu pobjedu.

Neretvanac iz Opuzena  odigrao je u Biogradu s Primorcem 1:1, a izjednačujući pogodak posatigao je Grbešić u 87. minuti. Na kraju jesenskog dijela prvenstva Opuzenci s Valom dijele 15-16. mjesto sa po 11 bodova. Prveenstvo trećeligaša nastavlja se 24. veljače 2018.

Premijer liga BiH

U pretposljednjem prvenstvenom kolu Premijer lige BiH, momčad GOŠK-a iz Gabela kao gost odigrala je s Krupom 1:1, i osigurala blagi skok na ljestvici s ukupno 14 bodova.

RUKOMET

Rukometaši Metkovića u nedjelju s početkom u 15 sati igraju u Rijeci s Kozalom, u okviru 1. HRL Jug. Prema riječima trenera Filipa Romića svi su igrači osim ozlijeđenog Koncula spremni za igru u kojoj priželjkuju pobjedu.

Na kraju jesenskog dijela prvenstva 2. HRL Jug, dva metovska drugoligaša doživjeli su poraze na svom terenu.

ŽRK Metković izgubio je od Trogira 58 rezultatom 19:22 (6:10). Domaće su igrale dosta angažirano, ali su gošće iskoristile više svojih prilika.

Mladi rukomtaši Metkovića ŠR bili su na pragu pobjede su susretu s vodećim Kamičkom, ali su je ispustili u zadnjim sekundama. Naime, Metkovci su 6 sekundi prije kraja pravnali na 30:30, a onda je Kamičak u svom zadnjem napadu postigao pobjedonosni pogodak za konačan rezultat 30:31.

Pero Jakić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari