Ostanimo u kontaktu

CURE BEZ BODOVA PROTIV DINAMA

Poraz ŽNK Neretva na gostovanju u Zagrebu

Objavljeno prije

Nogometašice Neretve doživjele su na gostovanju u Zagrebu poraz u igri s Dinamom, 3:0 (1:0).

Riječ je o početku novog prvenstva u 1.HNLŽ, a poslije vrlo teške i neočekivano složene situacije u proteklom prvenstvu uzrokovane koronavirusom.

Prema konačnom ishodu moglo bi se reći da je pobjeda domaćih zaslužena, ali treba istaknuti da je i Neretva imala nekoliko izglednih prilika, te da igračice našeg kluba nisu razočarale.

Dinamo je već u 5.minuti stigao do vodstva, a mrežu Jelene Kešina pogodila je Crkvenčić.

S tim rezultatom dvije ekipe otišle su na odmor.

U nastavku, u 51.minuti Dinamo je stigao do drugog pogotka zahvaljujući igračici Jedvaj.

U 72.minuti konačan rezultat postavila je Petarić.

POČETAK SPORTSKE SURADNJE

Ultimate sports sponzor Karlu Čoviću, perspektivnom nogometnom vrataru

Objavljeno prije

Ultimate sports Body club potpisao je ugovor o sponzorstvu s mladim perspektivnim nogometnim vratarom Karlom Čovićem iz Opuzena. Ponikao u Neretvi, ovaj mladi vratar sa svojih 17 godina već je visok 190 cm, a kako mu ugovor s Hajdukom ističe koncem srpnja 2021. pred njim su brojne mogućnosti.

Kao dijete prve korake Čović je napravio u opuzenskom Neretvancu odakle na poziv prelazi u NK Neretvu. U Neretvi se zadržava dvije godine gdje su ga u međusobnim susretima uočili iz splitkog Hajduka i pozvali da brani za splitske ‘bile’, s kojima potpisuje trogodišnji pa nakon toga dvogodišnji ugovor. Također u međuvremenu svoju kvalitetu Karlo je dokazivao i u nastupima za hrvatsku reprezentaciju U14 i U16 te na posudbama u NK Solin i NK Šibenik.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su za njega zainteresirani neki klubovi iz Njemačke dok se u prošloj sezoni za njega zanimao također prvoligaš iz Španjolske, što je njemačke partnere Ultimate sports Gym-a navelo na potpisivanje sponzorskog ugovora.

Drago nam je da je dolina Neretve iznjedrila još jednog vrhunskog sportaša, jer po svemu sudeći pred 17-godišnjim Karlom Čovićem je blistava sportska karijera.

Karlo Čović, vratar

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije