Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RK DUGO SELO - RK METKOVIĆ 1963 27:20

Poraz za kraj sezone

Objavljeno prije

RK Metković 1963

U oproštaju od ovosezonskog natjecanja RK Metković 1963 poražen je na teškom gostovanju kod dobre momčadi Dugog Sela.

RK Dugo Selo – RK Metković 1963 27:20 (12:11)

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U utakmici koja nikome nije puno značila viđen je veliki broj tehničkih grešaka sa obje strane. Dugo Selo je uoči posljednje utakmice osiguralo treću poziciju a Metković četvrtu pa je bilo vidljivo da obje ekipe žele samo odraditi utakmicu bez obzira na rezultat. U takvoj utakmici bolje su se snašli domaćini predvođeni odličnim vratarom Duvnjakom i brzonogim Markušićem bili su stalno u vodstvu a Metkovci su samo povremeno prijetili, na kraju +7 je zaslužena i čista pobjeda domaćina.

U redovima Metkovića vrijedni spomena tek vrlo dobri Dodig i solidan vratarski dvojac BoskovićJarić. Sezona je završena, Metković 1963 sa osvojena 34 boda završio je na 4. mjestu, dojam je da je moglo biti i bolje ali ako se uzmu u obzir svi problemi sa ozljedama i mnogim drugim stvarima možda je na kraju plasman i realan.

Pred igračima je sada odmor, a na upravi slaganje momčadi za novu sezonu i novi pokušaj proboja Metkovića u premijer ligu.

OVOGODIŠNJI UROD 40 TISUĆA TONA

Sastanak ministrice Vučković i župana Dobroslavića s gradonačelnicima iz doline Neretve i članovima Povjerenstva za mandarine

Objavljeno prije

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i župan Nikola Dobroslavić održali su u Opuzenu sastanak s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivanom Matagom i članovima Povjerenstva za mandarine.

Na sastanku je riječi bilo o ovogodišnjim procjenama uroda, koje iznose 40 tisuća tona, i Akcijskom planu suzbijanja sredozemne voćne muhe, a u sklopu sastanka lokalnim proizvođačima održana je prezentacija o prednostima udruživanja u proizvođačke organizacije, kao najbrži put do isplativijeg poslovanja.

‘Proizvođači mandarina, kao i svi hrvatski poljoprivrednici, djeluju u uvjetima dugotrajnih i višestrukih poremećaja, stoga će Ministarstvo poljoprivrede i ovom sektoru nastaviti pružati pomoć i po potrebi dodatno reagirati’, istaknula je ministrica Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku sastanka, ministrica i župan Dobroslavić obišli su nasade mandarina lokalnih proizvođača.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije