Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

PORAZ RUKOMETAŠA U BUZETU

Rukometaši Metković Mehanike u dvije utakmice na gostovanjima priskrbili samo jedan bod

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Nakon osvajanja jednog boda (21:21) u susretu sa Senjem u četvrtak navečer, rukometaši Metković Mehanike poraženi su u petak u drugoj gostujućoj utakmici u Buzetu, Domaćin je slavio s 26:23 (16:9), zahvaljujući boljoj igri tijekom susreta, kako u prvom tako i u drugom dijelu.

Kretanje rezultata od 1:0 do 7:3 (13. minuta), jasno ukazuje na nadmoć domaćeg sastava čiji su igrači do kraja prvog dijela tu svoju prednost uvećavali (12:4, i 16:8), do konačnih 16:9 za kraj prvoga dijela.

Metković je jedino uspio na početku poravnati na 2:2. Možda je i zamor učinio svoje, što se same igre i ishoda tiče.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U nastavku slika na terenu se nije promijenila, Buzet je igrao bolje i pogađao, tako da je na semaforu u 44.minuti stajalo 23:13!

Nakon toga gosti su zaigrali nešto bolje, čak su pred kraj ostvarili seriju 4-0, i tako umanjili omjer primljenih i datih golova.

Černeka je za Buzet postigao 8, a Vučko 7 pogodaka, dok su najviše golova za Metković postigli Marević 6, Krešić 4, te Džono i Čutura po 3.

PORAZ RUKOMETAŠA

Hrvatska izgubila vrlo važnu utakmicu s Crnom Gorom

Objavljeno prije

Autor

U najavi sam napisao da Hrvatska može pobijediti Crnu Goru, ali nije bilo tako.

Naši su poraženi, 32:26, uz napomenu da se gotovo ni u jednom trenutku nismo mogli ravnopravno nositi s reprezentacijom susjedne države koja do sada na velikim natjecanjima nije zabilježila rezultate niti približne onima kakve je postizala Hrvatska.

Sama igra naših bila je doista slaba, kako u obrani tako i u napadima u kojima su naši završavali akcije nakon deset ili dvadeset sekundi i pri tomu griješili.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na poluvremenu se već nazirala stvaranost jer su Crnogorci imali plus 6.

Vratar Crne Gore Nebojša Simić sa svojih 14 obrana bio je najbolji pojedinac utakmice, a po sedam postigli su Branko i Miloš Vujović. Naš Ivan Čupić gađao je 7/8, a Cindrić je dodao svojih pet golova.

Naši vratari, Pešić i Alilović nisu bili na razini, iako su upisali po nekoliko obrana. Da bismo stekli kakve takve izglede za dalje, moramo pobijediti Dansku, Island i Nizozemsku!

Je li to moguće ? Osobno mislim da jest jer je hrvatska reprezentacija u starijoj i novijoj povijesti znala izići iz kriznih stanja kako na utakmicama tako i na ljestvicama skupina. Da će biti teško u to ne treba sumnjati, ali nada postoji.

Naš sastav na EP određivali su liječnici i PCR testovi. Možda se sreća i nama osmjehne pa da izbornik Horvat može konačno složiti i obranu i napad.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije