Ostanimo u kontaktu

3. HNL JUG

Poraz Neretve u Makarskoj

Objavljeno prije

Neretva je nakon izlaska iz samoizolacije tek u trećem kolu prvenstva 3.HNL Jug odigrala prvenstvenu utakmicu sa Zmajem u Makarskoj , i izgubila s 2:1.

Makarani su u nikakvoj igri prvi dio susreta dobili s 2:0, a igrači Neretve nisu pružili gotovo nikakav otpor, jednostavno nisu igrali kako treba. Možda to i ne čudi s obzirom na sve okolnosti koje su se dogodile, ali se u nastavku očekivala ipak nešto bolja igra.

Nažalost, u nastavku susreta , u 65.minuti crveni karton dobio je igrač Neretve Rodin, a zna se nakon takvog čina što se događa. Ipak, u 75.minuti iskusni Frane Jerković polučio je pogodak za Neretvu, i smanjio vodstvo RNK Zmaj na 2:1.

Do kraja je Neretva mogla u najmanju ruku i poravnati, jer su igrači Zmaja izgubili početnu energiju, ali do toga nije došlo.

PRVA BOĆARSKA LIGA JUG

Boćari Metkovića nekompletni doživili poraz u Otoku

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića na ljestvici 1.HBL Jug ostali su u vrhu, ali i dalje raspolažu s 9 bodova. U subotu su gostovali u Otoku kod Sinja i izgubili, 15:11.

Osnovni razlog gubitka (vrlo važnih bodova) svakako je izostanak nekolicine igrača zbog bolesti ili drugih razloga, a među ostalim Vidovića i Grbića.

U zadnje tri discipline Metkovci su bili vrlo blizu pobjede, makar u jednoj disciplini koja bi donijela neodlučeno.

Nažalost, minimalnim omjerom izgubili su sve tri discipline, pa su ostali bez pozitivnog rezultata. Međutim, metkovski boćarski znalci sigurno će u budućem razdoblju nadomjestiti gubitak bodova u Sinjskoj krajini.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije