Ostanimo u kontaktu

RK JERKOVAC

Pomalo zaboravljeni rukometni klub s desne obale Neretve

Objavljeno prije

rk-jerkovac
U 2013. godini slavi se 50 godina metkovskog rukometa. Malo je poznato da je osim Rukometnog kluba Metković, odnosno sada RK Metković 1963 u našem gradu djelovao i dalje djeluje i Rukometni klub Jerkovac. RK Jerkovac okuplja zaljubljenike u ovaj sport, a temelj kluba su omladinska škola muških i ženskih selekcija pod trenerskom palicom Ante Mateljka Čiče i Martine Nikolić.

rk-jerkovac-1

Svoje najveće uspjehe ostvarili su početkom dvijetisućitih kada je ženska selekcija dvaput osvojila 1. mjesto u državi, a muška generacija izborila nastup u Prvoj kadetskoj ligi, što je za ovaj mali klub izvanredan uspjeh. Ipak nedosanjani san je i dalje nastup u seniorskoj konkurenciji koji će izgleda morati i dalje čekati na neke ljepše i vedrije dane. Svakako više detalja pogledajte na web stranici kluba.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije