Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

KARATE KLUB METKOVIĆ

Polaznici polagali za učenička karate zvanja

Objavljeno prije

Polaganje pojaseva, KK Metkovic

U petak, 08 travnja 2016 u prostorijama Karate kluba Metković, održano je polaganje početnicima za učenička karate zvanja. Dio članova je savladao program i pristupio polaganju kojeg je vodio Ispitivač i predsjednik komisije za pojaseve Hrvatskog karate saveza Denis Žderić, uz pomoć trenera Daria Bukvića i Dine Žderića.

Uspješno su položili za:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
  • žuti pojas (8kyu) položili su Josip Glavinić, Jack Krstičević, Ema Oršulić, Andrej Pezić, Dora Galov i Marijana Bukvić.
  • narančasti pojas (7kyu) položili su uz pohvalu Karla Pezić, Petra Grgić, Mišo Draženović, Anja Pokrajac i Natali Talajić. Također su položili i Mateo Grgić, Marin Grgić, Matej Mirko Talajić i Gabrijel Primorac.
  • crveni pojas (6 kyu) položili su Frane Oršulić, Mia Romić, i Ivan Bebić.

Iako su svi članovi pokazali dobro znanje, ipak među njima se posebno istaknula Karla Pezić koja s lakoćom ovladava karate tehnikom, tzv. Kihonom. Karla i drugi početnici su dobar primjer nastavka dobrog rada trenera i dobrih učenika koji žele primiti znanje karate vještine držeći se jedne mudre japanske izreke koja kaže “Sreća pomogne nekad – rad uvijek.”

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije