Ostanimo u kontaktu

PRIPREME ONK METKOVIĆA

Pojačanja, odlasci i dolasci

Objavljeno prije

ONK Metković, cover

Čini se da će ONK Metković u prvenstvu Županijske lige Dubrovačko-neretvanske koje počinje 17. ili 23. rujna, biti u igračkom smislu značajno jači nego tijekom prošle sezone, u kojoj ni konačni poredak na ljestvici nije bio prema očekivanjima.

Već nekoliko dana novi trener Darko Zeljić sa svojim suradnicima marljivo radi kako bi utvrdio na koje igrače može računati i kako će sastaviti najbolju momčad. Odnosom igrača prema radu i angažiranosti uprave kluba, novi trener može biti zadovoljan. Kako su igrači oni koji se na terenu bore za bodove i pobjede, evo imena onih koji ostali u klubu:

Tomislav i Josip Plećaš, Boras, L. Borovac, Nikola Jelčić, Vinko Batinović, Nedjeljko Marušić, Josip Šiljeg, a tu su i mlađi igrači Marević, Brečić, Mijoč i ostali.

Bilo je, međutim i odlazaka. Tako su klub napustili vratar Maksim Tolić (otišao na rad u Njemačku) i Luka Žderić (nastavak školovanja), dok je neizvjesna situacija s Marinom Mišanovićem i Dragom Jelavićem. Radi se o izvrsnim igračima koje bi poželio svaki klupski trener.

Od novih imena (ima i povratnika) tu su: Ivica Jerković (povratnik iz Maestrala), Dane Dominiković, Denis Deak i Marko Utovac (bivši članovi Grka iz Potomja), te nekadašnji član NK Zagreb, Božo Medić.

Na treninzima se prema riječima tajnika kluba Marina Jelčića okuplja i do 25 igrača, a neki koji će biti u momčadi još su na sezonskom poslu.

U srijedu, 22. kolovoza ONK Metković će u Tučepima odigrati prijeteljsku utakmicu sa svojim prijateljima iz Jadrana, a sljedećega tjedna ugovorena je utakmica s Neretvancem iz Opuzena na igralištu ONK Metkovića.

Dodajmo da su nogometaši Metkovića nazočili prvenstvenoj utakmici Hajduk – Gorica na poziv uprave Hajduka i na temelju dogovorene suradnje ta dva kluba. Nakon utakmice razgovarali su i s trenerom Gorice Sergejem Jakirovićem, nekadašnjim igračem ONK Metkovića.

Čini se da će Onkovci početak natjecanja dočekati spremeni i orni za nova dokazivanja u sudarima s poznatim suparnicima od Konavala do Komina ili Korčule.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije