Ostanimo u kontaktu

NK NERETVA - NK HAJDUK II 1:0

Pogotkom Šutala u 27. sekundi susreta Neretva do vrijedna tri boda

Objavljeno prije

NK Neretva - NK Hajduk II

Danas s početkom u 16 sati na igralištu Iza vage, u 6. kolu 3. HNL Jug, sastali su se domaća Neretva i splitski Hajduk II. Najbrži pogodak kola dogodio se upravo u Metkoviću, u 27. sekundi susreta Šutalo postiže vodeći pogodak za Neretvane što je ujedno bio i konačni rezultat utakmice 1:0. Neretva je održala solidnu igru do završetka i zadržala dragocjeno vodstvo do kraja utakmice.

Nova tri boda za Neretvu psihološki puno znače poslije debakla protiv Neretvanca i remija protiv Primorca. Današnja igra domaće ekipe djelovala je obećavajuće za nastavak sezone. Utakmicu je pratio 300-tinjak gledatelja koji su pobjedu popratili aplauzom.

U srijedu 29.rujna Neretva u 7. kolu gostuje kod Jadrana LP u Pločama.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije