Ostanimo u kontaktu

VAŽNA GOSTUJUĆA POBJEDA U GRUDI

Pogotkom Mioča Metkovci nastavljaju napad na drugu poziciju

Objavljeno prije

Ekipa, a ne klub! ONK Metković

Arhivska fotografija

Nogometaši ONK Metkovića, u okviru 14-tog kola 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske, na gostovanju u Grudi pobijedili su prošlogodišnjeg prvaka Slavena rezultatom 1:0. Pobjednički pogodak za ekipu Metkovića postigao je Josip Mioč u 60-toj minuti susreta.

Usprkos izostanku čak devet igrača te ranoj ozljedi najboljeg strijelca Majića, Metković je u pomlađenom sastavu uspio savladati Slaven, te su ovom važnom gostujućom pobjedom došli do odlične pozicije u borbi za drugo mjesto iza neuhvatljivog GOŠK-a. Čestitamo našim nogometašima!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za ONK Metković su nastupili: N. Majić, J. Mioč, Borovac, S. Marević, N. Jelčić, J. Šiljeg, Druja, Boras, T. Plećaš, J. Plećaš i na vratima M. Tolić. Trener: J. Veraja. Klupa: Kljusurić i Kuran. Nedostaju: I. Jerković, Kahanek, T. Miletić, Mišanović, T. Jerković, Petković, F. Majić, Marušić i Ramić.

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije