METKOVIĆ - OREBIĆ 1:1

Podjela bodova za kraj prvog dijela sezone

Odigrana je utakmica 13. kola u kojoj se Metković na domaćem terenu borio s ekipom Orebića za treće mjesto prvenstvene tablice.

Objavljeno 9. prosinca 2013. u kategorijama: Metković, News, Nogomet, Sport.

mtk-ore-11

Odigrana je utakmica 13. kola 1.ŽNL Dubrovačko-neretvanske, u kojoj se Metković na domaćem terenu borio s ekipom Orebića za treće mjesto prvenstvene tablice.

Iako su skoro sat vremena imali igrača više i pokušavali doći do vodstva, ali nažalost to im nije išlo za rukom, lopta jednostavno nije htjela u mrežu. I onda kako to obično biva u nogometu, igrala se 70. minuta kada Kordić vješto vara obranu i vratara, i zabija za vodstvo Orebića. Primicao se kraj susreta, poraz je već visio u zraku, kada Jelčić, koji je ušao koju minutu ranije, lijepim i preciznim udarcem zabija za konačnih 1:1.

Neriješen ishod ove utakmice je ekipu Metkovića zadržao na istoj poziciji, odnosno četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice. Slijedi zimska pauza, a nastavak prvenstva se očekuje sredinom ožujka 2014. godine.

Za ONK Metković su igrali: Marević, Alimić, Boras, Družijanić, Miletić, Lešić, Plečaš, Borovac, Majić, Dominiković (od 56. Šiljeg ), Ilić (od 86. Jelčić)

mtk-ore-10

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari