Ostanimo u kontaktu

NK NERETVA

Počele pripreme, za sada četiri nova igrača

Objavljeno prije

NK Neretva - ilustracijaU utorak, 23. siječnja na igralište su istrčali i nogometaši županijskog ligaša Neretve predvođeni trenerom Goranom Galovom i trenerom vratara Zoranom Bubalom.

Na samom početku Galov je svih 27 igrača koji su se odazvali prozivci upoznao s planom priprema do početka prvenstva, 26. veljače.

Pri tome nije zanemaren ni konačni cilj, osvajanje prvoga mjesta u 1. ŽNL i sudjelovanje u kvalifikacijama za povratak (ulazak) u Treću ligu.

Do početka prvenstva Neretva će odigrati sedam prijateljskih utakmica, a prva je na rasporedu već u sljedeći utorak s NK Neum.

Na okupu su svi igrači koji su Neretvin dres nosili u jesenskom prvenstvu, osim Bože Dragobratovića koji zbog poslovnih obveza više nije u mogućnosti vježbati.

Međutim, Neretvi će do ispunjenja cilja, a možda i dalje, pomoći  nekoliko novih igrača. To su Duje Batinović povratnik s Islanda, zatim Zvonimir koji se vraća iz Neretvanca, potom Edo Raguž doskorašnji igrač kominskog Gusara i Toni Babić, sada već bivši igrač Branitelja iz Mostara.

U Neretvi se nadaju dolasku još dva ili tri igrača kako bi trener mogao sastaviti najbolju momčad, sposobnu za ostvarenje klupskih  ciljeva.

Pero Jakić

Najčitanije