Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

NK NERETVA

Počele pripreme, održana prva prozivka igrača

Objavljeno prije

IMG-20180718-WA0000Igrače koji su došli na prvo okupljanje pozdravili su dopredsjednik NK Neretve Damir Jerković, član uprave Nikša Galov, trener Goran Galov i njegov prvi pomoćnik Zoran Bubalo, koji su igračima zaželjeli uspješne pripreme, što manje loših predstava i što više pobjeda odnosno bodova.

Iako će prave pripreme otpočeti početkom sljedećega tjedna prve informacije o igračkom kadu daju naslutiti da će Neretva spremna dočekati početak prvenstva 25. kolovoza. Uostalom, zbog ranijeg početka prvenstva i same pripreme otpočele su ranije. Važno je naglasiti, a to nam je potvrdio i dopredsjednik kluba Damir Jerković, da su svi igrači iz prošle sezone ostali u klubu i da će se boriti za svoje pozicije u momčadi.  U momčadi jedino neće biti mladog Ćope koji odlazi na studij.

Što se prinova tiče, na prvoj prozivci zamijetili smo tri nova lica, ali njihova imena još nisu za javnost. Sljedećega tjedna stižu još tri pojačanja, ali se i njihova imena još drže u tajnosti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Neretva već ima okosnicu momčadu, ali joj ipak trebaju određena pojačanja za ravnopravno natjecanje s ostalim trećeligašima. Planirano je odigravanje većeg broja pripremnih utakmica kako bi se momčad što bolje uigrala. Nije isto natjecati se u Županijskoj ili u Trećoj ligi, to je valjda jasno.

Tekst: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije