Ostanimo u kontaktu

NK NERETVA

Počele pripreme, održana prva prozivka igrača

Objavljeno prije

IMG-20180718-WA0000Igrače koji su došli na prvo okupljanje pozdravili su dopredsjednik NK Neretve Damir Jerković, član uprave Nikša Galov, trener Goran Galov i njegov prvi pomoćnik Zoran Bubalo, koji su igračima zaželjeli uspješne pripreme, što manje loših predstava i što više pobjeda odnosno bodova.

Iako će prave pripreme otpočeti početkom sljedećega tjedna prve informacije o igračkom kadu daju naslutiti da će Neretva spremna dočekati početak prvenstva 25. kolovoza. Uostalom, zbog ranijeg početka prvenstva i same pripreme otpočele su ranije. Važno je naglasiti, a to nam je potvrdio i dopredsjednik kluba Damir Jerković, da su svi igrači iz prošle sezone ostali u klubu i da će se boriti za svoje pozicije u momčadi.  U momčadi jedino neće biti mladog Ćope koji odlazi na studij.

Što se prinova tiče, na prvoj prozivci zamijetili smo tri nova lica, ali njihova imena još nisu za javnost. Sljedećega tjedna stižu još tri pojačanja, ali se i njihova imena još drže u tajnosti.

Neretva već ima okosnicu momčadu, ali joj ipak trebaju određena pojačanja za ravnopravno natjecanje s ostalim trećeligašima. Planirano je odigravanje većeg broja pripremnih utakmica kako bi se momčad što bolje uigrala. Nije isto natjecati se u Županijskoj ili u Trećoj ligi, to je valjda jasno.

Tekst: Pero Jakić / Metković NEWS

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije