Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

POVRATAK U RING SA STILOM

Pobjedom u trećoj rundi Ante Šiljeg se vratio profesionalnom kickboxu

Objavljeno prije

Ante Šiljeg

Jučer je u Ljubuškom održana dugo najavljivana Noć profi boksa na kojoj je nastupio i naš borac Ante Šiljeg. Šiljegu je to bio povratnički meč nakon godinu i pol dana bez borbe u profesionalnom kickboxu po K1 pravilima, a protivnik mu je bio srpski borac Dragan Dragojević.

– Borba je bila jako teška, nisam se nadao da je protivnik tako čvrst i nezgodan. Od prve sekunde sam vodio borbu ali me je protivnik nekoliko puta dobro uzdrmao, padali su jaki udarci ali sam ja bio precizniji i nekoliko puta slao protivnika na pod. Do kraja borbe je došlo kad sam mu podigao blok na njegov low kick i u tom trenu, onako na viđeno, mu je pukao palac na nozi. Sudac je počeo odbrojavanje i moje ruke su bile u zraku. Hvala svima koji su me došli bodrit i hvala Metković NEWs-u što prati moje borbe, – nakon meča izjavio je Šiljeg.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Riječi hvale za metkovskog borca nakon meča je putem svog facebook profila uputio i protivnik Dragojević, prenosimo izjavu:

– Sinoć sam na žalost izgubio, jer u trećoj rundi nisam mogao nastaviti zbog povrede noge, koja se već vuče duže vrijeme i pravi mi probleme. Malo mi je krivo što nisam mogao završiti meč ali šta bi… idemo dalje.
Momak koji se borio protiv mene je odličan borac i dobar čovjek. Bila mi je čast raditi sa takvim borcem, – izjavio je Dragojević.

Našem Anti čestitamo na povratku u ring i ostvarenoj pobjedi, i želimo mu puno uspjeha u daljnjim borbama!

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije