SPORTSKI REZULTATI

Pobjede rukometašica i boćara

Objavljeno 25. veljače 2018. u kategorijama: News, Sport.

Rukomet, rukometna lopta

Rukomet

U prvoj utakmici u nastavku natjecanja u 2. HRLŽ Jug, rukometašice Metkovića, nakon vrlo dobre igre i golemog truda, ostvarile su više nego zasluženu pobjedu u susretu s Zadrom 1954. Konačan rezultat 31:26 (16:15), mogao je biti  iskazan i s više pogodaka viška u korist Metkovića, iako to na koncu i nije toliko važno. Treba naglasiti  da mlade Metkovke ove sezone igraju daleko bolje nego u prethdnoj zbog čega su ostvarile više pobjeda i bdova.

Tijekom susreta sa Zadrankama domaće su dominirale i imale stalnu rezultatsku prednost uz šest poravnanja u prvom i samo jednim u drugom dijelu susreta.

U samoj završnici imale su i sedam golova viška u odnosu na Zadranke.

Najbolje strijelci bile su Leona Radić s 10, Kata Miočević sa 6, Paula Crnčević sa 5 te Ivana Grmoja sa 4 pogotka. Metković trenutačno ima 6 bodova.

U ekipi Zadra, iskusna Tea Zekanović zabila je 11 golova, a Klara Sušić 7.

Sudile su Mirjana Bekavac (Sinj) 9 i Josipa Mijatović (K. Gomilica).

Nogomet

Nastavljeno je i prvenstvo nogometnih trećeligaša. U Pločama je domaći Jadran LP, koji ove sezone igra daleko bolje nego prethodne, pogotkom Šutala u 43. minuti s 1:0 pobijedio dubrovačkog GOŠK-a.

Trenutačno Pločani od svih županijskih trećeligaša najbolje stoje na ljestvici. Opuzenski Neretvanac u nedjelju, 25. veljače na svom terenu s novim trenerom Antom Volarevićem tražit će pobjedu i spasonosne bodove u susretu s Hrvacama.

Boćanje

Boćari drugoligaša Metkovića u subotu su na svom terenu ostarili još jednu sjajnu, 20:2 pobjedu u srazu s boćarima Zlatnog otoka. Pitanje pobjednika naziralo se već nakon uvodnih disciplina pa su gosti ostali bez ikakvih izgleda.

Dodig, Čorluka, Ksrtičević, Vidović i njihovi suigrači sve su bliži prvom mjestu do kojega mogu doći pobjede li i Hidroelektranu Dubrovnik na svom terenu.

Pero Jakić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari