Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

PRIJATELJSKI SUSRET MLADIH ŠAHISTA U MOSTARU

Pobijedila ekipa iz Čapljine, Metković četvrti

Objavljeno prije

Foto: Slavko Bakalar

U prostorijama ŠK Zrinjski u Mostaru, 15. listopada 2017. odigran je prijateljski susret ekipa iz Čapljine, Čitluka, Metkovića i Mostara.

Uz prethodni dogovor mješovitih ekipa, odigrana su tri kola uz dvokružni sistem, tako da je svaki igrač igrao 6 puta.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ekipa Metkovića došla je u pomlađenom i kombiniranom sastavu: Marin Kljusurić, Jakov Šiljeg, Ante Crnjac, Mihael Borna Bjeliš iz OŠ Stjepana Radića, Ante Filipović iz Opuzena i Tonći Zvonjić iz OŠ Don Mihovila Pavlinovića.

Prvo mjesto je osvojila ekipa iz Čapljine, druga je bila ekipa iz Mostara, treće mjesto pripalo je ekipi iz Čitluka, a Metković je bio četvrti. Treba posebno istaknuti igru Mihaela Borne Bjeliša, učenika prvog razreda OŠ Stjepana Radića Metković koji je nastupio prvi put na turniru i ostvario svih šest pobjeda. On je ujedno bio i najmlađi natjecatelj ovoga turnira što pokazuje da se u Metkoviću  u zadnjih nekoliko godina pojavio veliki broj nadarene djece, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji. Posebna pohvala domaćinu za organizaciju.

GALA HOME 740px

Slavko Bakalar

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije