Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NK NERETVA DO DALJNJEG SUSPENDIRANA IZ NATJECANJA

Po svim javno dostupnim dokumentima vidno je da je došlo do propusta

Objavljeno prije

Dok se ne utvrdi činjenično stanje NK Neretvi su do daljnjeg odgođene utakmice, odluka je to HNS, nastala zbog postupka stečaja i brisanja kluba iz registra udruga.

Za komentar upitali smo predsjednika NK Neretve, Gorana Komazina – Meku, kojeg smo pokušali dobiti u više navrata, međutim nije bio raspoložen za razgovor. Kako prenosi lokalni portal Like Metković, Komazin sve ovo vidi kao političku igru pred lokalne izbor te najavljuje tužbe.

– Navikao sam na politička podmetanja. Naglašavam kako vas o tome niti nismo mogli izvijestiti budući da nismo imali saznanja o stečaju dok nam ni na kraj pameti nije bilo da će se netko poslužiti ovakvim smicalicama pa nam iza leđa provući poštu. Međutim, očito da u predizborno vrijeme i oni koji su se do jučer zaklinjali u ljubav prema Neretvi sada taj isti klub, da bi se politički obračunali sa Mostom, pokušavaju izbaciti iz svih natjecanja i oduzeti mu natjecateljski status – izjavio je predsjednik NK Neretve, Goran Komazin Meka.

Slijedom navedenog istražili smo cijeli slučaj. Naime, na portalu https://e-oglasna.pravosudje.hr/, svim građanima je dostupan spis pod rednim brojem St-936/2016, gdje se može vidjeti cijeli tijek sudskog postupka, a iz kojeg je više nego jasno da je vodstvo kluba sudjelovalo u postupku, te je sud u redovitom postupku sa svim potrebnim radnjama donio pravomoćnu odluku o stečaju.

Kronologiju postupka možete provjeriti i sami, a mi vam je donosimo u dokumentima ispod…

Predmet NK NeretvaPredmet NK Neretva
Predmet NK NeretvaPredmet NK Neretva

18198593_10154594547128366_3330697058952997379_n

 

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije