NK NERETVA DO DALJNJEG SUSPENDIRANA IZ NATJECANJA

Po svim javno dostupnim dokumentima vidno je da je došlo do propusta

Objavljeno 29. travnja 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News, Nogomet, Sport.

NK NERETVA SPISI

Dok se ne utvrdi činjenično stanje NK Neretvi su do daljnjeg odgođene utakmice, odluka je to HNS, nastala zbog postupka stečaja i brisanja kluba iz registra udruga.

Za komentar upitali smo predsjednika NK Neretve, Gorana Komazina – Meku, kojeg smo pokušali dobiti u više navrata, međutim nije bio raspoložen za razgovor. Kako prenosi lokalni portal Like Metković, Komazin sve ovo vidi kao političku igru pred lokalne izbor te najavljuje tužbe.

– Navikao sam na politička podmetanja. Naglašavam kako vas o tome niti nismo mogli izvijestiti budući da nismo imali saznanja o stečaju dok nam ni na kraj pameti nije bilo da će se netko poslužiti ovakvim smicalicama pa nam iza leđa provući poštu. Međutim, očito da u predizborno vrijeme i oni koji su se do jučer zaklinjali u ljubav prema Neretvi sada taj isti klub, da bi se politički obračunali sa Mostom, pokušavaju izbaciti iz svih natjecanja i oduzeti mu natjecateljski status – izjavio je predsjednik NK Neretve, Goran Komazin Meka.

Slijedom navedenog istražili smo cijeli slučaj. Naime, na portalu https://e-oglasna.pravosudje.hr/, svim građanima je dostupan spis pod rednim brojem St-936/2016, gdje se može vidjeti cijeli tijek sudskog postupka, a iz kojeg je više nego jasno da je vodstvo kluba sudjelovalo u postupku, te je sud u redovitom postupku sa svim potrebnim radnjama donio pravomoćnu odluku o stečaju.

Kronologiju postupka možete provjeriti i sami, a mi vam je donosimo u dokumentima ispod…

Predmet NK NeretvaPredmet NK Neretva
Predmet NK NeretvaPredmet NK Neretva

18198593_10154594547128366_3330697058952997379_n

Galerija

 

Komentari