Ostanimo u kontaktu

NK NERETVA DO DALJNJEG SUSPENDIRANA IZ NATJECANJA

Po svim javno dostupnim dokumentima vidno je da je došlo do propusta

Objavljeno prije

NK NERETVA SPISI

Dok se ne utvrdi činjenično stanje NK Neretvi su do daljnjeg odgođene utakmice, odluka je to HNS, nastala zbog postupka stečaja i brisanja kluba iz registra udruga.

Za komentar upitali smo predsjednika NK Neretve, Gorana Komazina – Meku, kojeg smo pokušali dobiti u više navrata, međutim nije bio raspoložen za razgovor. Kako prenosi lokalni portal Like Metković, Komazin sve ovo vidi kao političku igru pred lokalne izbor te najavljuje tužbe.

– Navikao sam na politička podmetanja. Naglašavam kako vas o tome niti nismo mogli izvijestiti budući da nismo imali saznanja o stečaju dok nam ni na kraj pameti nije bilo da će se netko poslužiti ovakvim smicalicama pa nam iza leđa provući poštu. Međutim, očito da u predizborno vrijeme i oni koji su se do jučer zaklinjali u ljubav prema Neretvi sada taj isti klub, da bi se politički obračunali sa Mostom, pokušavaju izbaciti iz svih natjecanja i oduzeti mu natjecateljski status – izjavio je predsjednik NK Neretve, Goran Komazin Meka.

Slijedom navedenog istražili smo cijeli slučaj. Naime, na portalu https://e-oglasna.pravosudje.hr/, svim građanima je dostupan spis pod rednim brojem St-936/2016, gdje se može vidjeti cijeli tijek sudskog postupka, a iz kojeg je više nego jasno da je vodstvo kluba sudjelovalo u postupku, te je sud u redovitom postupku sa svim potrebnim radnjama donio pravomoćnu odluku o stečaju.

Kronologiju postupka možete provjeriti i sami, a mi vam je donosimo u dokumentima ispod…

Predmet NK NeretvaPredmet NK Neretva
Predmet NK NeretvaPredmet NK Neretva

18198593_10154594547128366_3330697058952997379_n

 

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije